جلوگیری از ناهنجاریهای ساختار قامتی با انجام ورزش روزانه
سونیا لطفاللهی در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما، در رابطه با مشکلات ساختار قامتی، اظهار کرد: نشستن طولانی مدت، ایستادنهای اشتباه، بد خوابیدن، بد نشستن و … مواردی است که اگر آنها را اصلاح نکنیم و در طولانی مدت انجام دهیم، به مرور زمان باعث به وجود آمدن مشکلات ساختار قامتی خواهد شد.
وی افزود: حالت درست نشستن پشت میز، جلوی تلویزیون، هنگام استفاده از تبلت، کامپیوتر و رعایت اصول آن به ویژه برای کودکان بسیار مهم است، تا اصول درست آن را از ابتدا یاد بگیرند؛ چرا که بیتوجهی به این عادتها و اصول به مرور زمان باعث به وجود آمدن مشکلات ساختار قامتی برای افراد خواهد شد. همچنین عارضه سر به جلو نیز متعاقب استفاده طولانی مدت از تبلت و … ایجاد میشود.
این مسئول تصریح کرد: ایجاد تحرک برای خود بعد از ۱۵ دقیقه نشستن به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه یکی از راههایی است که میتوانیم از عوارض نشستن طولانی مدت جلوگیری کنیم.
لطفاللهی با بیان اینکه استفاده بیشتر از یک سمت بدن، تعادل را از بدن گرفته و باعث به وجود آمدن «شانه نابرابر» میشود، ادامه داد: بیشتر مشکلات ساختار قامتی که به وجود میآید، به دلیل گرفتگیهای عضلانی، خستگی عمومی و احساس خستگی که در عضلات به وجود میآید، اتفاق میافتد که با تقویت عضلات از طریق انجام ورزشهای روزانه قبل از بروز این موارد میتوانیم از آن پیشگیری کنیم.
کارشناس ورزش بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان با بیان اینکه برخی از مشکلات ساختار قامتی مانند شانه نابرابر و کایفوز با کمی دقت در ساختار قامتی خود قابل تشخیص است، خاطرنشان کرد: با انجام ورزش روزانه میتوانیم از بروز ناهنجاریهای ساختار قامتی جلوگیری کنیم ولی در صورت به وجود آمدن این ناهنجاریها نیز میتوانیم با مراجعه به متخصصان این حوزه و انجام حرکات اصلاحی، آنها را درمان کنیم.
پایان خبر / تاریخ ما