کریمی: فرهنگیان برای بازنشستگی و تسویه حساب باید چند صد میلیون دریافت کنند

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، در جلسه علنی امروز ( سه شنبه) علی اکبر کریمی از محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پروش پرسید که علت به کارگیری افراد بازنشسته و فاقد صلاحیت در سمت های مختلف در ستاد داخلی صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت های تابع آن چیست؟

کریمی در توضیح سوال خود ضمن انتقاد از به کارگیری افراد بازنشسته و فاقد صلاحیت در صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: صندوق ذخیره فرهنگیان در سال ۷۴ تاسیس شد که مطابق اساسنامه این صندوق کلیه فرهنگیان می توانند معادل ۵ درصد از حقوق خود را به صندوق بریزند. دولت موظف است معادل همین میزان را به صندوق واریز کرده تا سهم آن در زمان بازنشستگی و از کارافتادگی و بازخریدی به فرهنگیان و یا وراث آن تعلق گیرد لذا کل دارایی ها و سرمایه های صندوق متعلق به اعضای آن است.

کریمی افزود: این صندوق دارای ۴ شرکت هلدینگ بزرگ است که در زمینه های پتروشیمی و انرژی، مالی و سرمایه گذاری، ساختمانی و خدماتی و رفاهی با حدود ۶۷ شرکت تابعه و وابسته فعالیت می کنند. فرهنگیان در کل فعالیت های مالی صندوق شریک هستند نه اینکه فقط سهام دار باشند. وجوه واریزی فرهنگیان در صندوق در طرح های مختلف سرمایه گذاری می شود و در زمان بازنشستگی در قالب تسویه حساب به فرهنگیان پرداخت شود.

وی ادامه داد: کل مانده واریزی اعضای صندوق و کمک های دولت و سود انباشته سال های قبل از بدو تاسیس تا حالا ۶ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است و در شرایط کنونی تسویه حساب فرهنگیان بر اساس این مبلغ انجام می شود حال اینکه ارزش روز دارایی های صندوق قطعا بیش از یکصد هزار میلیارد تومان است لذا باید ارزش افزوده دارایی های صندوق در هر مقطع زمانی مبنای تصمیم گیری برای فرهنگیان عضو صندوق باشد. این بدان معناست که فرهنگیان برای بازنشستگی و تسویه حساب به جای ۳۰ ، ۴۰ میلیون تومان باید چند صد میلیون تومان دریافت کنند که این مبلغ می تواند گره های بزرگی از معیشت فرهنگیان باز کند.

ادامه دارد…

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.