لینک های جعلی ارز دیجیتال در کمین کاربران
سرهنگ مهدی قاسمی با بیان اینکه نوآوریهای فنی و الگوهای جدید معاملاتی به سرعت در حال پیشرفت و تکامل هستند و همچنان جمعیت کثیری را به خود جذب میکنند، عنوان کرد: با این حال، این فضا مورد سوءاستفاده و کلاهبرداری بسیاری نیز قرار گرفته است. طی چند سال اخیر، بسیاری افراد به واسطهی ارزهای دیجیتال مختلف میلیونر شدهاند و سپس، برای افراد دیگری که قصد دارند در آینده روی این فناوری سرمایهگذاری کنند، کسبوکارهای سودآوری به وجود آوردهاند؛ اما این رشد ارزش و پذیرش ارزهای دیجیتال توسط کسبوکارهای مختلف، پیامدهایی نیز به همراه داشته است.
وی تصریح کرد: در حالی که افرادی با نیتهای خوب بهدنبال سرمایهگذاری و احتمالاً سودآوری هستند و قصد دارند بخشی از دنیای آتی پول را شکل دهند، افرادی نیز با سوءنیت قصد فریب سرمایهگذاران بازار را دارند. عضو شده و بعضاً هم در روزهای اول فعالیت، ممکن است به ظاهر مبالغی را دریافت کنند ولی در ادامه متوجه میشوند که به این فعالیت مجرمانه به نحوی عادت کردهاند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر ادامه داد: شاید در مراحل اولیه با هدف سرگرمی وارد موضوع بشوند ولی به مرور تقریباً این موضوع برای آنها به صورت یک اعتیاد اینترنتی شده که تبعات منفی بسیاری را به دنبال خواهد داشت.
سرهنگ مهدی قاسمی افزود: یکی از این پیامدها، احتمال فیشینگ اطلاعات حساب بانکی و متعاقب آن، سرقت موجودی حساب آنهاست. پس مراقب ایمیلها و پیامهایی که از شما اطلاعات حساس حسابتان را میخواهند باشید.
وی تاکید کرد: برای اینکه ضرر و زیانی در هنگام استفاده از ارزهای دیجیتال متوجه مردم عزیز استان نشود، به نکات ذیل در خصوص نحوهی شناسایی و اجتناب از فیشینگ توجه نمائید:
۱. کلاهبرداران فیشینگ در حوزهی ارزهای دیجیتال معمولاً سعی میکنند از اشتباه تایپی در آدرس یک صرافی یا کیف پول تحت وب استفاده کنند.
۲. گاهی اوقات کلاهبرداران افراد را با وعدهی «بیت کوین رایگان» فریب میدهند.
۳. روی لینکهایی که نمیشناسید کلیک نکنید.
۴. به نتایج تبلیغاتی در موتورهای جستجو اعتماد نکنید؛ نتایجی که بهصورت تبلیغات در موتورهای جستجو مثل گوگل به شما نمایش داده میشود، از دیگر نتایج قابل تشخیص است، یکی از روشهای قدیمی برای انجام فیشینگ هستند. فیشر با پرداخت هزینه میتواند صفحهی تقلبی خود را در موتورهای جستوجو بالا بیاورد.
۵. در تمامی وبسایتهایی که بازدید میکنید، لینک آدرس را چک کنید و مطمئن شوید که از لینک درستی استفاده میکنید. مراقب تغییرات احتمالی در حروفی خاص از آدرس وبسایت باشید.
۶. مراقب ایمیلهای فریبدهنده با عنوان برندهشدن در یک قرعهکشی یا چیزی شبیه به این باشید.
رئیس پلیس فتا بوشهر اظهار امیدواری کرد: همچون گذشته و با مشارکت فعالانه مردم عزیز و کاربران قانونمدار، شاهد افزایش امنیت در فضای مجازی و از بین بردن زمینه های شکل گیری جرایم سایبری باشیم و درخواست داریم تا در صورت مواجهه با موارد مشکوک در فضای مجازی یا ارزهای دیجیتال، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی به پلیس فتا اعلام نمایند.
پایان خبر / تاریخ ما