فخر اصفهان از دنیا رفت
ابراهیم آذری، رئیس انجمن حفاظت از میراث فرهنگی، طبیعی و آثار تاریخی ایرانیان با اعلام این خبر به خبرگزاری تاریخ ما گفت: مرحوم یقینی دوستدار راستین اصفهان و ایران بود. او در انواع رشتههای هنری مثل نگارگری، معماری، گچبری، آیینهکاری و… صاحبنظر بود و بازسازی بخشهای مربوط به دورهی قاجار هتل عباسی را نیز بر عهده داشت.
وی ادامه داد: یکی از تخصصهای او داروسازی بود و سالها در گروه داروسازی دانشگاه اصفهان تدریس میکرد. سالنی را هم به سبک قاجار برای این دانشکده تجهیز کرد که مورد بازدید و استقبال گروههای مختلف قرار گرفت.
آذری تصریح کرد: کتاب «دانشنامهی داروسازی و داروخانهداری در اصفهان» به قلم او موفق به کسب جایزهی کتاب سال شد و علاوه بر داروسازی تبحر او در تاریخ و هنر نیز مثالزدنی بود.
رئیس انجمن حفاظت از میراث فرهنگی، طبیعی و آثار تاریخی ایرانیان، با اشاره به اینکه دانش و تخصص مرحوم یقینی همسطح و چهبسا بالاتر از افرادی چون مرحوم مهریار بود، تأکید کرد که نظیر این شخصیت برجسته را در اصفهان و بلکه در ایران نداریم.
وی افزود: مرحوم یقینی بسیار مردمدار و اخلاقمدار بود و خانهی خود را در روزهایی از سال برای برپایی محافلی با حضور صاحبنظران و مسئولان اختصاص میداد.
آذری، با اشاره به آثار ناتمام این اصفهانشناس گفت: مرحوم یقینی اخیراً برای بازسازی حمام شیخبهایی اقدام کرده بود و چندین کتاب در زمینهی معرفی باباها، تکایا، مقابر، مساجد، گرمابهها و دیگر آثار تاریخی اصفهان در دست تألیف داشت که متأسفانه ناتمام ماند.
وی تصریح کرد: دکتر یقینی هم مثل همهی مردم به واکسن کرونا دسترسی نداشت و بعد از ابتلا به کرونا، چندین روز در بیمارستان الزهرا(س) بستری شد اما وجود مراقبتهای ویژهی پزشکان، شامگاه گذشته او را از دست دادیم.
پایان خبر / تاریخ ما