عید فطر؛ روز بازگشت به فطرت الهی

حجت‌الاسلام کریم حسنی در گفت‌گو با خبرگزاری تاریخ ما، ضمن تبریک عید فطر اظهار کرد: روز عید ثمره بندگی کسانی است که یک ماه برای تهذیب نفس تلاش کردند و سحرها بیدار شدند و از خوردن و آشامیدن و گناهان امساک و گرسنگی و تشنگی را تحمل کردند و در روز عید مزد خود را از خدای متعال دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه در ماه مبارک رمضان جلوه‌های ایثار و همدلی قوت می‌گیرد، عنوان کرد: با برگزاری پویش‌ها و نذرهای احسان و همدلی بسته‌های معیشتی و غذای گرم بین اقشار آسیب‌دیده توزیع و حدود ۸۸ نفر از زندانیان جرائم مالی غیرعمد آزاد شدند و این کارهای خیر بخشی از ثمرات ماه مبارک رمضان است.

مدرس حوزه علمیه امام صادق (ع) زنجان با اشاره به اینکه درهای رحمت الهی در روز عید فطر به روی بندگان مخلص خدا باز می‌شود، تصریح کرد: کسانی که یک ماه بندگی را تمرین کردند باید سعی کنند این فضایل و دستاوردهای رمضان را در خود حفظ کنند و آن را در طول سال ادامه دهند.

وی با اشاره به اینکه طبق فرموده پیامبر اکرم(ص) در آغاز ماه رمضان درهای جهنم بسته می‌شود، ابراز کرد: تقوای فردی، همبستگی و وحدت اجتماعی، فقرزدایی از جامعه، تحول فردی، تقوای فردی و جمعی، افزایش خدمات اجتماعی و دستگیری از نیازمندان از برکات این ماه بزرگ است.

حسنی، نزدیک شدن به عبودیت و توحید را از برکات ماه رمضان دانست و گفت: برای مشاهده تاثیر روزه‌داری در افراد باید ببینیم که این یک ماه چه تغییری در رفتار و اعمال آن‌ها ایجاد کرده است؛ طبق فرموده رهبر معظم انقلاب تحول باید تحول خوب و بهتر باشد و انسان باید با تقوای الهی یک گام به سمت خدایی شدن بردارد.

وی خاطرنشان کرد: انسان در یک ماه رمضان با پالایش روح، آلودگی‌ها و غبارها را از وجود خود پاک می‌کند و در روز عید فطر به فطرت پاک و الهی خود بازمی‌گردد و باید این خودسازی فردی را به حرکت اجتماعی پیوند دهد و به سوی تعالی جامعه بشری حرکت کند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.