ظرفیت مشاغل سنتی و روتین در روستاها پایین است
خالد جعفری در چهارمین جلسه کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری استان که با دستور کار ارائه نتایج طرح (توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی) برگزار شد، با اشاره به سهم ۲۰۰ میلیارد تومانی کردستان از مرحله پنجم تسهیلات اشتغال پایدار روستایی، این تسهیلات را فرصت خوبی برای اشتغالزایی در روستاها عنوان و اظهار کرد: از سال ۹۷ تاکنون بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در استان جذب و در ایجاد صنایع پیشین و پسین کشاورزی صرف شده لذا باید همه دستگاه ها برای جذب این تسهیلات تلاش و تسهیلگری کنند.
وی افزود: اقدامات خوبی در زمینه ایجاد اشتغال روستایی انجام شده اما پایداری این مشاغل بسیار مهم است بنابراین باید نواقص کارهای گذشته اصلاح شود.
جعفری ایجاد صنایع فرآوری به فراخور تولیدات کشاورزی را زمینه ساز توسعه این حوزه دانست و بیان کرد: وجود برخی زیرساخت ها در روستاها از جمله اینترنت، گاز، راه و … موجب شده زمینه برخی فعالیت ها و ایجاد برخی مشاغل و افزایش درآمد روستاها فراهم شود.
معاون اقتصادی استاندار در ادامه یادآور شد: ظرفیت مشاغل سنتی و روتین در روستاها پایین است و به منابع از جمله آب و خاک فشار می آورد و باید از این مشاغل مرسوم فاصله بگیریم.
وی در این خصوص افزود: اطلاعات و توانایی های روستاییان ارتقاء یافته و امروز می توانیم درآمد و بهره وری بیشتری از منابع داشته باشیم.
جعفری، اجرای طرح توسعه اقتصادی و اشتغالزایی روستایی با دیدگاه دانشگاهی را در موفقیت این طرح موثر دانست و از دستگاه های اجرایی خواست اطلاعات مورد نیاز را در اختیار حوزه مطالعاتی طرح قرار دهند.
پایان خبر / تاریخ ما