بزرگترین خانه خشتی جهان در رفسنجان همچنان در بلاتکلیفی
“حسن حسینی” در مراسم آیین گرامیداشت روز جهانی موزه و میراث فرهنگی در خانه حاج آقا علی رفسنجان اظهار کرد: با کار فرهنگی که در جامعه انجام شده دیدگاه ها نسبت به میراث فرهنگی تغییر کرده و اهمیت میراث و آثار تاریخی در ابعاد گوناگون مورد توجه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه در آیات کلامالله مجید که توصیه به گشت و گذار و سیر و سیاحت در اطراف و اکناف زمین برای عبرت گرفتن، شده است افزود: یکی از ابعاد توسعه پایدار جوامع، توسعه صنعت گردشگریست که در بعد اقتصادی هم اهمیت زیادی دارد.
رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی رفسنجان تصریح کرد: رفسنجان یکی از نقاط تاریخی کشور و استان کرمان است بهطوری که منطقه خنامان یکی از مراکز تمدنی استان کرمان است و نخستین سکونتگاههای بشر در استان کرمان است.
حسینی خاطرنشان کرد: شهرستان رفسنجان در کنار میراث طبیعی و ملموسی که دارد، آثار شاخصی چون دره راگه، ماسه های بادی، ظرفیت شکار و ابنیه و آثار تاریخی فراوانی دارد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری رفسنجان با اشاره به امضای تفاهمنامه ای بین مجتمع مس سرچشمه و اوقاف رفسنجان در خصوص مدیریت خانه حاجآقاعلی، تصریح کرد: سالیان سال خانه حاج آقا علی رفسنجان دستخوش تغییرات مدیریتی شده است، میراث هزینههایی انجام داد و سپس شرکتی مربوط به اوقاف ورود کرد و کارهای کلیتری انجام داد اما در مدیریت آن دچار مشکل شدیم در مقطعی از زمان شهرداری مدیریت خانه را برای مدتی عهدهدار شود و خانه در اجاره شهرداری باشد که به توافق نرسیدند.
حسینی اضافه کرد: طبق تفاهمنامه بین مس و اوقاف که در حضور وزیر صمت به امضا رسید موضوع مدیریت خانه حل شود و درب خانه بهطور رسمی برای بازدید علاقهمند از سراسر کشور و جهان باز شود.
پایان خبر / تاریخ ما