عدم دسترسی ۸۰۰ روستای سیستانوبلوچستان به شبکه ملی اطلاعات
محمدجواد آذریجهرمی شنبه یکم خردادماه در آیین افتتاح ۳۴ سایت مخابراتی در روستای ده چانه از توابع بخش زند شهرستان ملایر، از پوشش ۹۸ درصدی روستاهای بیش از ۲۰ خانوار در سطح استان همدان به شبکه ملی اطلاعات خبر داد و تصریح کرد: هشت سایت در حال بهسازی است و با وارد مدار شدن این تعداد ظرف یک ماه آینده، اتصال روستاهای سطح استان همدان به شبکه ملی اطلاعات به ۱۰۰ درصد خواهد رسید.
وی با بیان اینکه در حال حاضر عقب مانده ترین پروژه در حوزه ارتباطات در استان سیستان و بلوچستان است، افزود: در این استان از ۳۷۰۰ روستا، ۱۲۰۰ روستا در دسترسی به شبکه ملی اطلاعات مشکل داشتند که از این تعداد ۴۰۰ روستا به شبکه متصل شده است و در ۸۰۰ روستای باقیمانده به علت ایجاد مشکلاتی در تأمین تجهیزات با تأخیر ۴۵ روزه مواجه شدیم و تا پایان دولت یازدهم تمامی روستاهای بیش از ۲۰ خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری به حضور پرشور مردم در انتخابات ۱۴۰۰ اشاره و اظهار کرد: سرنوشت مردم به دست خودشان رقم می خورد. مردم انتخاب می کنند که زنده بمانند و به حداقل ها اکتفا کنند و یا زندگی کنند و طالب حداکثری ها باشند.
وی با بیان اینکه نامزدهای انتخاباتی با برنامه ها و ایده های متنوع در میدان انتخابات حضور پیدا می کنند و در نهایت این مردم هستند که با انتخاب خود، سرنوشت خود و کشورشان را رقم می زنند، مطرح کرد: هیچ فردی دوست ندارد در رقم زدن سرنوشت خود عنصر غایبی باشد. همه ما تلاش می کنیم با ایجاد شرایط مناسب زیرساخت های لازم برای حضور حداکثری مردم را در انتخابات ۱۴۰۰ فراهم کنیم.
معاون استاندار همدان و فرماندار ویژه ملایر نیز در این آیین اظهار کرد: شهرستان ملایر به عنوان تنها شهرستان موجود در خاورمیانه با دو برند جهانی، ۳۰ درصد اشتغال در حوزه مبل منبت و ۳۰ درصد اشتغال در حوزه کشاورزی ایجاد کرده است.
قدرت الله ولدی به ۶۰۰۰ هکتار باغ آلبالو در بخش زند اشاره و تصریح کرد: بخش زند در حوزه تولید آلبالو رتبه نخست را در غرب کشور دارد و تنها مشکل این بخش در حوزه ارتباطات بود که به همت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برطرف شد و امیدواریم با ایجاد این زیرساخت های ارتباطی، انتخابات پرشوری داشته باشیم.
وی با بیان اینکه وضعیت اینترنت در بخش زند رضایت بخش نبود، خاطرنشان کرد: طبق قول مساعد وزیر ارتباطات و فناوری اطلاات در اواخر سال گذشته، سایت های همراه اول و ایرانسل برپا و پوشش مناسبی برای اتصال به شبکه شاد فراهم شد.
فرماندار ویژه ملایر از پوشش کامل ۴۳ روستا در سطح شهرستان به اینترنت ۳G و ۴G خبر داد و افزود: ۲۰ روستا نیز دارای پوشش ۱G شدند، ۹۵ درصد از ۱۶۸ روستای بیش از ۲۰ خانوار در سطح شهرستان نیز به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند و طبق قول مساعد وزیر ۵ درصد مابقی نیز ظرف دو ماه آینده به این شبکه متصل می شوند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز حضور یک وزیر در روستا را نشان دهنده برکت نظام و عدم فاصله میان دولت و ملت دانست و گفت: فارغ از هر دولت و جناحی، تدبیر نظام جمهوری اسلامی این است که وزیر دولت با وجود تمامی مسئولیت هایش در قبال یک ملت، در یک روستا قدم گذاشته و در جریان مشکلات اهالی روستا قرار می گیرد.
حجت الاسلام احد آزادیخواه با بیان اینکه از امروز هر دانش آموز ده چانه ای می تواند با خیال راحت از اینترنت پر سرعت و شبکه شاد بهره مند شود، تصریح کرد: بهره گیری از توان مدیریتی جوانان و همچنین بانوان در نظام دولتی مایه خرسندی است. در سطح استان و شهرستان نیز از ظرفیت جوانان در قالب هیئت های اندیشه ورز و نیز از بانوان در پست های مدیریتی استفاده می شود.
نماینده مردم ملایر در مجلس در پایان مطرح کرد: خدمت رسانی به مردم، جناح اصولگرا یا اصلاح طلب نمی شناسد و اگر در انتخابات پیش رو این نگاه توسعه یابد، کشور واکسینه خواهد شد.
پایان خبر / تاریخ ما