برای “واکسیناسیون کرونا” همه دستگاهها باید پای کار بیایند/ هر مدیری امتناع کند “عزل” میشود
هوشنگ بازوند در جلسه امروز (دوم خرداد) ستاد مدیریت مقابله با کرونای استان با اشاره به سیر نزولی پیک چهارم کرونا در استان، گفت: هرچند این روند کند است، اما جای امیدواری است و امیدواریم هرچه سریعتر آمار مبتلایان به حداقل برسد.
بازوند خاطرنشان کرد: هرچند در دوران اوج پیک چهارم وضعیت بهتری نسبت به استانهای دیگر داشتیم، اما متاسفانه تاکنون 333 نفر از مردم استان را در این پیک چهارم از دست دادیم و امیدواریم با همکاری مردم میزان تلفات این پیک افزایش نیابد.
وی افزود: با وجود این تعداد تلفات، استان ما وضعیت بهتری نسبت به سایر استانها داشت و همین امر نشان می دهد که مردم همکاری خوبی داشته و کادر بهداشت و درمان تلاش بسیاری داشته اند و سایر دستگاه ها نیز همکاری کرده اند.
بازوند تصریح کرد: در حال حاضر اولویت جدی در بحث مقابله با کرونا بحث واکسیناسیون افراد است که خوشبختانه این کار در استان چند هفته ای است شروع شده و همه باید همکاری کنیم تا این روند به نحو احسن انجام شود.
وی با اشاره به امتناع برخی دستگاه ها از در اختیار قراردادن مکان و تجهیزات مورد نیاز برای واکسیناسیون در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان، گفت: جای تعجب است که مدیران اموالی که متعلق به خود مردم است را برای حفظ سلامت آنها در اختیار دانشگاه قرار نمی دهند.
وی افزود: مردم سرمایه های استان هستند و هیچ سرمایه ای از جان و سلامت آنها با ارزش تر نیست و مدیران باید بدانند اموالی که در اختیار دارند تماما متعلق به این مردم است و حق ندارند از ارائه آن دریغ کنند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: مدیران باید بدانند کمک به دانشگاه علوم پزشکی در این شرایط کمک به دو میلیون نفر جمعیت استان است و انتظار داریم پای کار بیایند.
بازوند افزود: همه مدیران موظفند به دانشگاه کمک کنند و چنانچه مدیری از کمک و یا در اختیار دادن امکانات امتناع کند با اعلام دانشگاه علوم پزشکی، مدیر مربوطه به قرارگاه مرکزی مبارزه با کرونا معرفی شده و در نهایت تخلفات مدیر از مصوبات ستاد کرونا به وزیر مربوطه ارائه شده و درخواست عزل او داده خواهد شد.
وی افزود: استانداری کرمانشاه در گام اول پای کار آمده و حتی یخچال اتاق مدیران هم در اختیار دانشگاه قرار می گیرد تا مشکلی در بحث واکسیناسیون مردم پیش نیاید.
پایان خبر / تاریخ ما