به کارگیری پهپاد برای کنترل آفت گندم در مرودشت
کاووس همتی اظهار کرد: با بررسیهای انجام شده و مقایسه تاثیر و کارایی سمپاشی با پهپاد نتایج حاصله رضایت بخش است.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، او با بیان اینکه استفاده از پهپاد و فناوریهای نوین، امکان سمپاشی مزارع با هزینه کمتر و در زمان کوتاهتر فراهم شده است، افزود: در این روش به علت نداشتن ارتفاع خیلی زیاد نسبت به محصول، مشکل باد و هدر رفتن سم نیز برطرف شده است.
مدیر جهاد کشاورزی مرودشت، سرعت بالای سمپاشی، کاهش مصرف آب، کاهش مصرف سم تا ۲۵ درصد به دلیل همپوشانی و امکان سمپاشی مزرعه بعد از بارندگی را ازمزایای سمپاشی با پهپاد عنوان کرد.
همتی با تاکید بر اینکه فعالیتهای ترویجی، برگزاری کلاسهای آموزشی و تعامل با بخش خصوصی نقش بسزایی در افزایش به کارگیری پهپاد در شهرستان دارد، اظهار امیدواری کرد، با به کار گیری این تکنولوژی در سطح وسیع کمک بزرگی به بخش کشاورزی انجام شود.
به گفته او، افزایش اثر بخشی سموم و هدفمند شدن آن، کاهش زمان مورد نیاز و توجه به سلامت کاربران دستگاه سمپاش از دیگر محاسن استفاده از پهپاد در سمپاشی مزارع خواهد بود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: سن غلات از مهمترین آفات گندم و جو است که با تغذیه از گندم و جو موجب خسارت کمی و کیفی بسیار در محصول نهایی میشود که این آفت موجب از بین رفتن خاصیت گندم و جو در تولید و مصرف نان میشود که به خاطر اهمیت تولید این محصولات استفاده از فناوری در سمپاشی از جایگاه مهمی برخوردار است.
همتی با اشاره به نقش شهرستان مرودشت در تولیدات کشاورزی بخصوص گندم، به عنوان محصول استراتژیک، استفاده از این تکنولوژی را نقطه عطفی در جهت کاهش هزینه تولید و افزایش بهره وری در تولید و نیز ارتقاء سطح درآمد کشاورزان دانست.
پایان خبر / تاریخ ما