ماهواره های ارتباطی با قابلیت هدایت پرتو ساخته می شوند
چند شرکت مشغول توسعه ماهواره ای ارتباطی با فناوری پرش پرتو هستند که قادر است از راه دور پرتوهای خود را هدایت کند تا پوشش سرویس اینترنت در یک منطقه را ارتقا دهد .
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از پرس اسوسیشن، گروهی از شرکتهای فناوری فضایی انگلیسی مشغول توسعه ماهوارههای ارتباطی جدید با فناوری پرش پرتو (beam hopping) است تا بتواند مناطق تحت پوشش خود را تغییر دهد.
این فناوری در حقیقت نوعی تکنیک است که به ماهوارهها اجازه میدهد با توجه به میزان تقاضا روی زمین ظرفیت سرویس رسانی خود را یک پرتو به پرتو دیگر منتقل کنند.
ماهوارهها میتوانند با این فناوری از راه دور پرتوهای خود را هدایت کنند تا پوشش سرویس اینترنت در یک منطقه را ارتقا دهند مانند مناطقی که میزان استفاده از اینترنت بالا است و شبکه برای پاسخ دهی به تقاضا با چالش روبرو است.
گروهی از شرکتها با همکاری شرکت «وان وب» بیش از ۳۲ میلیون پوند از سازمان فضایی انگلیس بودجه دریافت کردهاند تا شیوه فعالیت ماهواره را در نشان دهند. قرار است این ماهواره در ۲۰۲۲ میلادی پرتاب شود.
شرکت سلستیا انگلیس نیز ۴.۴ میلیون پوند از این بودجه را دریافت کرده تا میزان انتشار گازهای گلخانه تولید شده در این پروژه را کاهش دهد و کارآمدی شبکه را بیفزاید.
آماندا سالوی وزیر علوم انگلیس در این باره میگوید: این فناوری میتواند طی بازههای اضطراری اینترنت سریع را فراهم کند و به ما نشان میدهد فناوری نسل پنجم اینترنت همراه چگونه به انسان کمک میکند.