کرونا فرصتی برای آشنایی با انواع متدهای تدریس در فضای مجازی

سیده‌شیما سیدحاتمی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما با بیان اینکه همه مدیران در جهت پیشبرد اهداف مجموعه تحت مدیریت خود در تلاش هستند، با اشاره به انتظارات اولیای دانش‌آموزان از مدیران و کادر مدارس، گفت: انتظارات اولیا شامل طیف گسترده‌ای از انتظارات می‌باشد که از فردی به فرد دیگر برحسب نگرش‌ها و ارزش‌های هر فرد کاملا متفاوت است، ولی در حالت کلی اولیا خواهان محیطی آرام، امن، دارای بار علمی زیاد، رسیدگی و دقت نظر در تربیت و آموزش، برخورد صحیح و آموزش اعتماد به نفس به کودکان و علاوه بر آموزش دروس، آموزش انواع مهارتها به دانش‌آموزان هستند.

وی در پاسخ به این سئوال که تا چه حد توانسته‌اید انتظارات دانش‌آموزان، کادر مدرسه و اولیا را برآورده کنید، افزود: در این زمینه تمام سعی و تلاش خود را به کار بسته‌ام و حتی خارج از ساعات کاری تا دیروقت نیز انجام وظیفه نموده‌ام.

سیدحاتمی با اشاره به ملاک‌های یک معلم و مدیر خوب، تصریح کرد: علاوه بر حساسیت در روند اصولی و قانونی امور آموزشی و تربیتی، در نظر گرفتن تمام جوانب روحی، عاطفی و مشکلاتی که پیش روی همکاران و دانش‌آموزان قرار می‌گیرد، از مهمترین این ملاک‌ها است.

این مدیر نمونه استان اردبیل به ضرورت آشنایی معلمان با روحیات، عواطف و علایق دانش‌آموزان تاکید و خاطرنشان کرد: بهترین پل ارتباطی بین دانش‌آموزان و معلمان پل عاطفی است.

وی در خصوص تحصیل دانش‌آموزان به نحو مطلوب نیز گفت: آموزش نباید تک‌بعدی باشد و فقط بر آموزش دروس مدرسه تکیه شود، دانش‌آموزان باید علایق هنری و ورزشی خود را در کنار درس ادامه دهند تا باعث ایجاد انگیزه پیشرفت در آنها شود.

سیدحاتمی به ضرورت در اختیار گذاشتن تجهیزات مناسب از قبیل لپ تاپ، تبلت و برد هوشمند جهت بهره‌برداری از آموزش‌های مجازی در مدارس تاکید و تصریح کرد: در این خصوص ما در دوران کرونا نه تنها با تلاش مضاعف، بلکه چندین برابر تلاش کردیم تا در آموزش‌هایمان نقصان پیش نیاد.

عضو قشر فرهنگیان اردبیل با بیان اینکه رضایت اولیا و دانش‌آموزان نشانگر موفقیتمان است، ادامه داد: از بابت تولید انواع محتوای آموزشی برای هر درس حتی برای دروس آزمایشگاهی و آشنایی با انواع متدهای تدریس، در فضای مجازی و بکارگیری بهترین و کاربردی‌ترین روش‌ها می‌توان گفت که کرونا یک فرصت بود.

وی در پاسخ به این سئوال خبرگزاری تاریخ ما مبنی بر اینکه در جامعه بیشتر مطرح است که کرونا ضربه سنگینی به حوزه آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان وارد کرده و آموزش مجازی چندان موفق نبوده و ضربه سنگین کرونا در این دو سال بعد از چند سال خود را نشان خواهد داد، گفت: از بابت عدم حضور دانش‌آموزان و ارتباط چهره به چهره عاطفی معلم و دانش‌آموز در دوران کرونا که هیچ چیز نمی‌تواند جایگزین آن شود، به خصوص در مقطع ابتدایی که این ارتباط بسیار قوی است،بله، ولی در زمینه آموزش با توجه به تماس‌هایی که با اولیا داشتیم و بازخوردی که از اولیا گرفتیم مبنی بر این بود که اکثرا معتقد بودند که ما اصلا احساس نکردیم که امسال مدرسه نیست، جدیت و پیگیری دانش‌آموزمان مانند سال‌های قبل است، چون تمامی پرسش‌ها و پاسخ‌های شفاهی مدرسه ما به صورت تماس تصویری انجام می‌گرفت .

گفتنی است سیده‌شیما سیدحاتمی فعالیت‌های آموزشی خود را از سال ۱۳۷۶ در دبیرستان دخترانه سما شروع کرده و در حال حاضر مدیر دبستان دخترانه سمای اردبیل می‌باشد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.