ادامۀ حمایتهای ایرانسل از برگزاری آنلاین رویدادهای فرهنگی
در شانزدهمین ماه از شیوع ویروس کرونا در کشور و تعلیق برگزاری حضوریِ فعالیتهای فرهنگی هنری، ایرانسل پرچمدار حمایت از برگزاری آنلاین رویدادهای فرهنگی است.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما بازرگانی، اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران، از اسفند ماه سال ۱۳۹۸ و همزمان با شیوع ویروس در ایران، در راستای مسئولیت اجتماعی خود و با هدف کمک به تولید محتوای فاخر ملی و بومی در فضای آنلاین و دیجیتال، اقدامهای متعددی را در حوزههای فرهنگی و سرگرمی را انجام داده است. از جمله این اقدامات میتوان به مجموعه کنسرتهای آنلاین «صحنهای به وسعت ایران» اشاره کرد که از این طریق، لنز ایرانسل، میزبان بزرگان موسیقی ایران بوده و هنر آنان را به خانههای علاقمندان به موسیقی آورده است.
اولین اپراتور ارائه دهندۀ ۵G در ایران، با در اختیار داشتن تلویزیون اینترنتی لنز و مخاطبان میلیونی فعال آن، در کنار زیرساخت گستردۀ شبکه در سرتاسر کشور، ظرفیتهای لازم و کافی برای ارائۀ محتواهای فرهنگی بر بستر آنلاین را دارا بوده و با حمایت از هنرمندان موسیقی، هفت کنسرت آنلاین را در ۱۵ ماه گذشته برگزار کرده است.
لنز ایرانسل با هدف حمایت از تولید محتوای فرهنگی و هنری بر بستر دیجیتال و نیز فراهم کردن امکان بهرهمندی از رویدادهای هنری در دوران محدودیتهای کرونایی، تاکنون میزبان کنسرتهای آنلاین هنرمندانی همچون همایون شجریان (۴ خرداد ۱۳۹۹)، سالار عقیلی (۳ مرداد ۱۳۹۹ و ۱۲ فروردین ۱۴۰۰)، کنسرت خندۀ حسن ریوندی (۲۶ مرداد ۱۳۹۹)، وحید تاج (۲ بهمن ۱۳۹۹) و حجت اشرفزاده (۸ اردیبهشت ۱۴۰۰) بوده است و تازهترین کنسرت آنلاین نیز، روز جمعه ۷ خردادماه ۱۴۰۰ با اجرای «شهرام ناظری» در تالار وحدت برگزار شد.
همچنین لنز ایرانسل، بهعنوان یکی از بسترهای پخش کنسرتهای آنلاین «نوروزخانه»، که با مجوز دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و همکاری شهرداری تهران، از هشتم تا بیستویکم فروردین ماه ۱۳۹۹ برگزار شده بود، کنسرتهای خوانندگانی از جمله امید حاجیلی، مهدی جهانی، روزبه بمانی، گروه استاد اسداللهی، رضا یزدانی، گروه رستاک، حمید عسکری، گروه گیل و آمارد (ناصر وحدتی)، مهدی یغمایی، گروه ژوانا (سعدالله نصیری)، حمید حامی، لیان بوشهر، سینا سرلک و اشوان (اشکان خدابندهلو) را برای مخاطبان پخش کرد.
برگزاری کنسرت آنلاین از سوی ایرانسل در فضای جدید اجرای آنلاین، فاصلۀ هنرمندان با مخاطبان را در سرتاسر کشور بسیار کم کرده و زندگی دیجیتال را به فرهنگ و هنر، بیشازپیش گره زده است. از همین رو بسیاری از هنرمندان از جمله شهرام ناظری، برای اولین بار بر روی صحنۀ اجرای آنلاین قدم گذاشته و با مخاطبان از دریچۀ لنز ایرانسل ارتباط برقرار کردند.
علاوه بر ایجاد زمینۀ دسترسی عادلانه به محتواهای فرهنگی بهدلیل گستردگی دسترسی به اینترنت در کشور، ایرانسل امیدوار است با پایهگذاری حضور هنرمندان بزرگی چون همایون شجریان، شهرام ناظری، سالار عقیلی و سایر هنرمندان بر صحنۀ آنلاین، روند اجرای آنلاین کنسرتها ادامه پیدا کرده و پس از پایان دوران نیز، شاهد اجراهای متفاوت، با هدف دسترسی جمع بیشتری از علاقهمندان بر بستر دیجیتال باشیم.
کنسرت آنلاین شهرام ناظری با نام «آوای دوست»، تا روز ۲۱ خرداد، برای علاقهمندانی که امکان مشاهدۀ آنلاین آن را نداشتهاند، در وبسایت و اپلیکیشن لنز با خرید اشتراک ویژه، در دسترس خواهد بود.
اشتراک ویژۀ این کنسرت مانند کنسرتهای قبلی، با هدف حمایت از هنرمندان و گروههای اجرا، با قیمت مناسب ۱۵هزار تومان، برای گروههای مخاطب در نظر گرفته شده است که استقبال بسیار خوب علاقهمندان، ایرانسل را در ادامۀ این مسیر، دلگرم میکند.
حمایت ایرانسل از رویدادهای مذهبی
همچنین در راستای حمایت از رویدادهای فرهنگی و برگزاری آن در بستر دیجیتال، ایرانسل با همکاری هیأت آنلاین، رویدادهای مذهبی از جمله سخنرانیها، مراسمهای عزاداری، مراسمهای مذهبی و… را در ایام و ماه مبارک رمضان، طی ۱۵ ماه گذشته، بر بستر لنز، در دسترس عموم قرار داده است.
همکاری ایرانسل با مجموعۀ «هیأت آنلاین»، برای پخش ویژهبرنامههای مذهبی این مجموعه، مانند سخنرانی، مداحی و برنامههای مذهبی در قالب شبکۀ اختصاصی، از سال ۱۳۹۸ و همزمان با ایام عزاداری الحرام آغاز شده بود. این همکاری در ایام رمضان ۱۳۹۹، ۱۳۹۹ و رمضان ۱۴۰۰ نیز ادامه داشت تا به دلیل شیوع ویروس ، برگزاری مراسمهای مذهبی در بستر دیجیتال انجام شود. حمایت از برگزاری نمایش آنلاین «زخم مدینه» به مناسبت ایام فاطمیه در ۲۵ دیماه ۱۳۹۹ نیز در ادامۀ برنامههای فرهنگی-مذهبی ایرانسل بوده است.
ایرانسل همچنین در روزهای ابتدایی شیوع ویروس و در خانه ماندن بسیاری از هموطنان، در راستای تسهیل استفاده هرچه بهتر از محتواهای ارائه شده در تلویزیون اینترنتی لنز، تمامی محتواهای تصویری این تلویزیون، اعم از فیلمها و سریالها را تا پایان فروردین ماه 1399، بدون پرداخت حق عضویت و به رایگان در دسترس قرار داده بود.