تقویت مشارکت سیاسی مردم در انتخابات، وظیفه همه مسئولان است
مراد ناصری پنجشنبه ۱۳ خرداد در جلسه شورای آموزشو پرورش شهرستان نهاوند، گفت: اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات پیشرو که تعیین کننده زمامدار امور اجرایی کشور و همچنین اعضای شوراهای شهر و روستاهای کشور است، بر کسی پوشیده نیست و تجربه نشان داده است که رای بالا پشتوانه قوی برای منتخبان ایجاد میکند.
ناصری تأکید کرد: در انتخابات پیشرو با رعایت قانون، حفظ بی طرفی و امانتداری خود را ملزم به بسترسازی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات میدانیم.
وی با بیان اینکه آموزش وپرورش در بحث کرونا عملکرد بسیار خوبی داشت ودر رابطه با انتخابات نیز میتواند در ایجاد شور و نشاط بسیار مؤثر باشد، افزود: در ایام انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا نیز آموزش وپرورش میتواند بسیار شورآفرین باشد.
وی گفت:سال گذشته و امسال ما درگیر ویروس منحوس کرونا بودهایم و آموزش وپرورش نقش بسیار مهم و کمک کنندهای در پیشگیری و شیوع این بیماری داشت.
ناصری ادامه داد: درست است که آموزش مجازی هیچ وقت نمیتواند جایگزین کاملی برای تعلیم و تربیت حضوری دانش آموزان باشد؛ اما با توجه به شرایط به وجود آمده، کار معلمان نیز چندین برابر شد و با کمک و همراهی خانواده ها درس و تحصیل دانشآموزان هیچ وقت متوقف نشد.
وی خاطرنشان کرد: برای اینکه وارد پیک پنجم کرونا نشویم، باید همواره با رعایت حداکثری پروتکلهای بهداشتی شرایطی را فراهم کنیم تا ان شاءالله در چند ماه آینده شاهد پایان کرونا باشیم.
فرماندار نهاوند اجرای مطلوب پروژه مهر را مهمترین ماموریت آموزش وپرورش در طول تابستان دانست و تأکید کرد: در راستای اجرای مطلوب پروژه مهر و آمادگی کامل مدارس برای آغاز مهری پر شور و نشاط، لازم است سایر دستگاهها با استفاده از ظرفیتهای خود به آموزش وپرورش کمک کنند.
پروژه مهر نماد مدیریت اثربخش در نظام تعلیم و تربیت است
مدیر آموزش وپرورش نهاوند نیز در ادامه پروژه مهر را نماد مدیریت اثربخش در نظام تعلیم و تربیت دانست و گفت: استفاده از قالب پروژه مهر در برنامهریزی و مدیریت آموزشی، بینشی جامع نگر، عینی و نظاممند نسبت به فعالیتها، مسائل و اقدامات مربوط به اداره مدارس را به همراه دارد.
محمد حسین دارایی تصریح کرد: هدف نهایی پروژه مهر، آمادگی کامل مدارس در همه زمینهها برای آغاز سالتحصیلی بدون هیچگونه مشکل است که در این رابطه در آموزش وپرورش نهاوند نیز بر اساس شیوهنامه دریافتی، کارگروههای هفتگانه از اوایل اردیبهشتماه فعالیت خود را آغاز کرده و به جد پیگیر مسائل هستند.
دارایی ادامه داد: از مهمترین فعالیت های کارگروه های پروژه مهر میتوان به ساماندهی نیروی انسانی، سازماندهی کلاسهای درس، تعمیر و تجهیز فضاهای آموزشی، ثبتنام دانشآموزان، توزیع کتب درسی و… اشاره کرد.
دبیر شورای آموزش وپرورش شهرستان توزیع متوازن شاخهای و رشتهای را از دیگر اقدامات مهمی دانست که در راستای پروژه مهر انجام میپذیرد و گفت: بحث هدایت تحصیلی دانشآموزان پایه نهم، پروسهای است که از پایه هفتم آغاز میشود و در نهایت، بر اساس فرمهای الف، ب و ج با هدایت مشاورین محترم و با در نظر گرفتن ظرفیت های شهرستان انجام میپذیرد.
مدیر آموزش وپرورش نهاوند با اشاره به شعار محوری پروژه مهر ۱۴۰۰ با عنوان ” مدرسه تحولی، کانون تربیتی محله” بیان کرد: در پروژه مهر امسال، اصول ۹گانهای را دنبال میکنیم که عبارتند از: ١. نه مدرسه ی بدون برنامه عملیاتی ۲. نه کلاس بدون معلم ٣. نه معلم بدون کلاس ۴. نه دانش آموز بدون مدرسه و معلم ۵. نه مدرسه ی بدون نمازخانه ، آزمایشگاه و کارگاه و … ۶. نه مدرسه ی بدون تجهیزات و امکانات بهداشتی ۷. نه مدرسه ی بدون زیر ساخت آموزش الکترونیکی ۸. نه مدرسه ی بدون کمیته پیشگیری از بیماری کرونا ۹. و نه اداره ای بدون برنامه اجرایی سند تحول.
دارایی گفت: امسال با توجه به شرایط کرونایی و برای محدود کردن رفت و آمدهای اولیا، ثبتنام از حدود ۲۷ هزار دانشآموز شهرستان به صورت الکترونیکی و در سامانه پادا به نشانی pada.medu.ir و بر اساس محدوده جغرافیایی انجام میشود.
مدیر آموزش وپرورش نهاوند از راهاندازی یک آموزشگاه جدید شبانه روزی در شهرستان خبر داد و خاطرنشان کرد: به منظور افزایش پوشش تحصیلی و تسهیل رفت وآمد بخشی از دانشآموزان شهرستان، آموزشگاه شبانه روزی ولایت را راهاندازی کردهایم.
پایان خبر / تاریخ ما