برداشت بیش از۴٠ هزار تن محصولات جالیزی از مزارع شهرستان هیرمند

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما عباس جهانی افزود: کشت جالیز خارج از فصل در هیرمند از اوخر دیماه آغاز و بسته به شرایط آب و هوایی در اواخر اردیبهشت ماه اولین برداشت آن شروع می شود. 

وی تصریح کرد: در کشت خارج از فصل جالیز علاوه بر اینکه محصول زودرس با قیمت مناسب به بازار عرضه می شود صرفه جویی در مصرف آب از طریق جلوگیری از تبخیر سطحی و حفظ رطوبت در عمق خاک ،کاهش عملیاتی نظیر مبارزه با علف های هرز و آفات و بیماریها و کاهش مصرف نهاده ها کشاورزی و یا در واقع استفاده بهینه از منابع تولید باعث کاهش هزینه می گردد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اذعان داشت: در سالهای اخیر کارهای تحقیقاتی و ترویجی زیادی در خصوص اصلاح و معرفی ارقام جدید و مقاوم به آفات و بیماریها و حمل نقل صورت گرفته است بطوریکه در حال حاضر بیش از ٨٠ درصد از ارقام خربزه تولیدی رقم قندک و هلمندی می باشد که دارای پوست ضخیم ، بازار پسندی و طعم مناسب بوده و به لحاظ حمل نقل و ماندگاری نسبت به ارقام قبلی (سفیدک) از پتانسیل بالایی برخوردار می باشد.

جهانی تاکید کرد: با اجرای آبرسانی دشت سیستان، کشت گیاهان جالیزی با ارقام اصلاح شده و سازگار بامنطقه در برنامه الگوی کشت قرار گرفته و امید است با حداقل مصرف آب از طریق اجرای روش‌های نوین آبیاری به افزایش تولید در واحد سطح دست یابیم.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.