نامزدهای حاشیهساز، در مقام ریاستجمهوری به دنبال حواشی خواهند بود
حجت الاسلام محمدباقر برقراری در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما، از ایران به عنوان یکی از کشورهایی که به معنای واقعی کلمه دموکراسی در آن اعمال می شود، یاد کرد و افزود: ملت ایران با پشت سرگذاشتن حدود ۴۰ انتخابات از ابتدای انقلاب تاکنون، مشاهده کردند نام همان فردی که به او رأی دادند از صندوق اخذ رأی بیرون آمده و گاهی اوقات اگر کسانی ادعای تقلب در انتخابات را داشتند، در خلوت خود به اینکه تقلب تنها رمز شورش بوده است، اعتراف کردند.
وی مشارکت حداکثری در انتخابات را امری تعیین کننده برای مردم، کشور و نظام اسلامی دانست و اظهار کرد: مردم باید فرهنگ اصیل خود را نسبت به حضور حداکثری و مشارکت در سرنوشت خود به جهانیان نشان دهند، علاوه بر این مشارکت حداکثری و حضور در انتخابات یک وظیفه شرعی است.
برقراری با تأکید بر اینکه طبق فرمایشات امام خمینی(ره)، حفظ نظام از واجبات است، مطرح کرد: حفظ نظام در واقع همان حفظ مردم است یعنی هر یک از آرای مردم به مشابه حفظ تک تک آنها است چراکه گرگ های زخم خورده در کمین هستند که برای ملت ایران تعیین تکلیف کرده و با عدم شرکت در انتخابات، سرنوشت کشورمان را رقم بزنند.
وی با بیان اینکه تعیین خط و خطوط و اختیارات یک ملت به دست دیگری در شأن ملت آزاده و مستقل ایران نیست، گفت: مردم کشور سوریه با وجود مشکلات فراوانی که در زیرساخت های اقتصادی و امنیتی کشورشان وجود دارد، برای ایستادگی در مقابل دشمنان و جلوگیری از بدتر شدن این وضعیت، با مشارکت ۸۰ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری که اوایل خردادماه در این کشور برگزار شد، شرکت کردند.
امام جمعه شهرستان ملایر ادامه داد: ما نیز برای برطرف شدن مشکلات باید رویکرد جدیدی اتخاذ کرده و افرادی که در مقام عمل، بیان و برنامه می توانند تأثیرگذار و برطرف کننده مشکلات باشند، شناسایی و انتخاب کنیم.
وی در بخش دیگری به مناظرات تلویزیونی کاندیداهای ریاست جمهوری به عنوان عاملی اثرگذار در حضور حداکثری و شناخت نامزدها اشاره و خاطرنشان کرد: به طور قطع مردم کاندیداهایی که در مناظرات تلویزیونی اخلاق، متانت و صداقت را پایه بحث و گفتگوی خود قرار دادند و نیز افرادی که بی احترامی و بد اخلاقی کردند، شناختند.
برقراری بیان کرد: کشور با توهین، متلک پراندن و کینه پراکنی اداره نمی شود و هر کاندیدایی که به این مسائل دامن بزند در حقیقت کشور را به سمت دو دستگی کشانده و دوقطبی ایجاد می کند، از طرفی ما ید واحد هستیم و فردی که در رأس قوه مجریه قرار می گیرد باید بتواند مردم را ید واحد قرار دهد.
وی به ضرورت پرهیز کاندیداهای ریاست جمهوری از کینه پراکنی، نفاق و دروغ گویی اشاره کرد و گفت: ملت ایران یک ملت متحد بوده و به دنبال فردی است که این اتحاد را حفظ کرده و مردم را به سر منزل مقصود برساند پس مردم می دانند افرادی که در عرصه انتخابات حاشیه ایجاد کردند، در مقام ریاست جمهوری هم با سوق دادن مردم به حواشی، آنها را از برنامه های اصلی غافل می کنند.
امام جمعه ملایر ادامه داد: نامزدی که برنامه داشته باشد نه حاشیه سازی می کند و نه به حاشیه ها دامن می زند و مناظرات تلویزیونی فرصت مناسبی است که مردم بتوانند با شناخت کامل و کسب آگاهی، تصمیم بگیرند.
وی با بیان اینکه برخی کاندیداهای ریاست جمهوری در نخستین مناظره به صراحت دروغ گفتند، تأکید کرد: مردم می دانند در صورتی که چنین کاندیداهایی رئیس جمهور شوند، چهار سال دروغ می گویند و کشور را با مشکلات بسیاری مواجه می کنند پس اگر می خواهیم از این گرفتاری نجات پیدا کنیم، به کسانی که اهل صداقت و برنامه هستند و سوابق درخشانی در امور اجرایی کشور دارند، رأی دهیم.
برقراری یادآور شد: با توجه به رهنمودهای امام خمینی(ره) و شهدا، هر نقطه ای که دشمن به آن حمله کند، نقطه امید کشور است پس باید به نامزدی که صلابت، عزت و توانمندی اش برای مردم ثابت شده و دشمنان تمام توان خود را برای تخریب او به کار گرفتند، رأی دهیم.
پایان خبر / تاریخ ما