تعامل با آموزش و پرورش بُرد-بُرد است
سید محمد طباطبایی امروز (سه شنبه- ۱۸ خردادماه) در جلسه هماهنگی سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور که در سرای ورزشکاران برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به شرایط حاکم در اثر شیوع ویروس کرونا وقفه ای در برگزاری مسابقات رخ داد. این مسابقات با نام المپیاد ایرانیان در دوره های گذشته آغاز شد و بعد از آن با تغییر شکل، نام آن نیز به المپیادهای برتر تغییر کرد.
وی افزود: پس از آسیب شناسی، بحث استعدادیابی و سرمایه گذاری بر روی رشتههایی مانند ورزش باستانی و زورخانه ای، ورزشهای رزمی و کونگ فو که در سطح جهانی از جمله المپیک مسابقه ای برای آنها برگزار نمی شود، مطرح شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان با بیان اینکه استان اصفهان از این موضوع آسیب دیده است، اظهار کرد: در آخرین دوره بیشترین مدال های ما در همین چهار رشته بود.
طباطبایی، اضافه کرد: بنابراین علاوه بر توجه به تمام رشته ها و استعدادیابی و نخبه پروری باید توجه ویژه و سرمایه گذاری خاصی بر روی رشته هایی که در المپیک حضور دارند، داشته باشیم.
وی تصریح کرد: برای مسابقات المپیاد استعدادهای برتر ۲۰ رشته ورزشی که زیر نظر ۲۲ هیئت ورزشی هستند، مدنظر است که با برنامه ریزی سعی می کنیم حضوری فعال و با کیفیت در مسابقات داشته باشیم و با توجه به ظرفیتی که داریم بتوانیم میزبانی خوبی را بگیریم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان ابراز امیدواری کرد که ورزشکاران این رشته ها بتوانند نتایج درخشانی بگیرند و در آینده بتوانیم از این استعدادها در سطح بالای ورزش که المپیک است استفاده کنیم.
طباطبایی گفت: مجموعه کارشناسان اداره کل ورزش و جوانان با استفاده از موضوع آمایش سرزمینی که مغفول مانده بوده و اکنون دوباره احیا شده است، ۱۶ رشته المپیکی را به صورت موشکافانه زیرنظر خواهند داشت.
وی اظهار کرد: در دوره های قبل امکانات، تجهیزات و هزینه ها در بخش هایی صرف شده که ضروری نبوده و یا بازخورد کمی داشته است. در شهر اصفهان بسیاری از امکانات با جمعیت و نیازهای آن منطقه همخوانی ندارد و این مسائل آسیب رسان است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان ادامه داد: باید در بحث استعدادیابی و شناسایی ظرفیت های بالقوه استان از جمله آموزش و پرورش که اولین ایستگاه و بهترین منبع در این زمینه است همگاهنگی خوبی داشته باشیم و موازی کاری ها را از بین ببریم.
طباطبایی تصریح کرد: نحوه برگزاری مسابقات آموزش و پرورش و مسابقات نوجوانان، جوانان را باید با برنامه ریزی مناسب پیش ببریم تا بتوانیم برای هر دو گروه در ورزش استان بحث برد- برد ایجاد کنیم. هیئت هایی که روابط خود را با آموزش و پرورش حفظ کرده اند رشد و پیشرفت خوبی داشتند و باید بتوانیم از تمام فرصت ها استفاده کرده و آنها را به نقطه قوت برسانیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان، خاطرنشان کرد: یکی دیگر از منابع ما پتانسیل معاونت ورزش شهرداری است که در راس آن شخصی قرار دارد که حدود نیم قرن در ورزش استان و کشور حضور داشته و شناخت بسیار خوبی از ظرفیت های استان از نظر جمعیتی و رشته های ورزشی دارد، امیدوارم بتوانیم از این ظرفیت بیشترین استفاده را داشته باشیم.
پایان خبر / تاریخ ما