چه نکات بهداشتی مدنظر عوامل اجرایی انتخابات باشد؟

فهیمه حیدری در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما، گفت: استفاده از ماسک، استفاده نکردن از خودکار مشترک، رعایت فاصله اجتماعی، تعویض مداوم ماسک، استفاده نکردن از اثر انگشت در طول رای‌گیری، افزایش شعب انتخاباتی و برخورداری شعب اخذ رای از تهویه مناسب، از نکاتی است که باید مورد توجه عوامل اجرایی انتخابات قرار گیرد.

وی با بیان اینکه هفته گذشته ۱۶۰ مورد نمونه پی‌.سی‌.آر در خرم‌دره اخذ شد که از این تعداد تست ۵۲ نفر مثبت اعلام شد، اظهار کرد: تعداد بستری‌ها هم رو به افزایش است که این امر نشان می‌دهد باید حواس‌مان بیشتر از قبل در مبارزه با این بیماری جمع باشد.

حیدری با یادآوری اینکه تاکنون ۴۱۱۷ نفر از شهروندان خرم‌دره واکسن کرونا دریافت کرده‌اند، ادامه داد: تا واکسیناسیون وسیع حتماً باید رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک مورد توجه جدی مردم به ویژه شهروندان خرم‌دره قرار گیرد.

این مسئول با اشاره در پیش رو بودن انتخابات و موضوعاتی که باید مورد توجه عوامل اجرایی انتخابات قرار گیرد، تصریح کرد: در همه مراحل رای‌گیری، هم مجریان و هم رأی‌دهندگان باید از ماسک استفاده کنند.

وی با بیان اینکه عوامل برگزاری انتخابات باید حتماً پس از تماس با اشیای مشکوک نسبت به ضدعفونی دست‌های خود اقدام کنند، عنوان کرد: در فرآیند رای‌گیری نیز نباید به هیچ وجه از خودکار مشترک برای نوشتن نام اسامی استفاده شود.

این مسئول با تاکید بر اینکه در هر شعبه باید یک‌ ناظر بهداشتی نیز مستقر شود، بیان کرد: در همین راستا سه شیفت کشیک در خرم‌دره طراحی شده که در هر شیفت سه ناظر بهداشتی فعال خواهد بود.

حیدری با تاکید بر اینکه اولویت برگزاری انتخابات در فضای باز است، ادامه داد: گندزدایی مکان برگزاری قبل و بعد از برگزاری نیز باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

این مسئول با تاکید بر اینکه در نقاط پرتراکم باید شعب سیار نیز پیش‌بینی‌شود، تصریح کرد: جلسه توجیهی برای کاندیداها باید برگزار شود تا از هر نوع تجمعی خودداری کنند.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از اثر انگشت در شعب انتخاباتی ممنوع است، افزود: تعداد دستگاه‌های احراز هویت نیز باید افزایش یابد.

مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان خرم‌دره با یادآوری اینکه در شعب اخذ رای باید ماسک حتماً پیش‌بینی شود، متذکر شد: شعبه‌های اخذ رای باید از تهویه مناسب برخوردار باشد.

وی با تاکید بر این مطلب که در تعبیه صندوق‌های اخذ رای نیز باید فاصله دو متری رعایت شود، گفت: پسماندهایی مانند ماسک نیز که در جریان برگزاری انتخابات تولید می‌شود، باید با رعایت ضوابط بهداشتی توسط شهرداری جمع‌آوری شود.

حیدری با پرداختن به این مطلب که عوامل اجرایی و رای‌دهندگان باید خودکار به همراه داشته باشند، خاطرنشان کرد: عوامل اجرایی همچنین در طول روز باید به طور مداوم نسبت به تعویض ماسک خود اقدام کنند، زیرا رطوبت در کاهش کارآیی ماسک نقش تاثیرگذاری دارد.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.