رسانهها بدون سوگیری به معرفی کاندیدای اصلح کمک کنند
علی عسگر جمشیدی جمعه ۲۱ خرداد در جمع برخی از فعالین اجتماعی و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد این شهرستان عنوان کرد: انتخابات را میتوان رکن مهم و اساسی مردم سالاری دینی تلقی کرد.
او خاطرنشان کرد: حضور حداقلی میتواند بهانه ای برای سوء استفاده بیگانگان شود، از این رو جلب مشارکت مردم حائز اهمیت است.
معاون فرماندار شهرستان شیراز با بیان اینکه شرکت در انتخابات یک رویداد سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است که در تمام مراحل زندگی افراد نقش موثر دارد و می تواند تحولاتی را در زندگی مردم به وجود آورد، اظهار کرد: مشکلاتی همانند کرونا و تبلیغات سوء نباید مانع برگزاری انتخابات شود.
دبیر ستاد انتخابات شهرستان شیراز با تاکید بر اینکه کمیته امنیتی و اجتماعی این ستاد نظارت کامل بر اجرای دستورالعملها به ویژه پروتکل های بهداشتی دارد، افزود: حدود ۱۷ هزار نفر در برپایی و اجرای انتخابات مشارکت دارند.
جمشیدی اظهار کرد: تشکیل هیئتهای اجرایی و بررسی صلاحیت کاندیداها، پروژه بسیار سختی بود که با درایت شخص فرماندار به سامان رسیده است و اکنون همه هم و غم مجموعه نیروها اعم از اجرا، نظارت، پشتیبانی و منابع انسانی، اطلاع رسانی، حراست و غیره این است که یکی از سالم ترین انتخابات را همانند گذشته رقم بزنند.
او با بیان اینکه حدود ۹ اصل از قانون اساسی تاکید در خصوص اهمیت انتخابات ریاست جمهوری دارد و ۸ اصل به صورت مستقیم به اهمیت شوراها می پردازد، خاطرنشان کرد: دستیابی به جایگاه قدرت سیاسی نباید دستمایهای برای رسیدن به منافع مادی و ثروت باشد؛ موضوعی که در کشورهای کمتر توسعه یافته بیشتر شاهد آن هستیم و به عنوان یک جاذبه برای برخی از کاندیداها به شمار میآید.
جمشیدی همچنین به موضوع آموزش حقوق شهروندی نیز گریزی زد و اضافه کرد: تمام تشکلها و سازمانهای مردم نهاد فعال در حوزه اجتماعی رسالت دارند تا با تولید محتوای آموزشی در حوزه حقوق شهروندی خصوصا مشارکت در انتخابات و حق تعیین سرنوشت، نسبت به آگاه سازی، اطلاع رسانی و فرهنگ سازی در بین مردم به ویژه قشر جوان اقدام کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار شهرستان شیراز، آموزش را حلقه مفقوده برای رشد و توسعه جوامع بشری دانست و گفت: باید با یک نگاه ویژه به نقش و جایگاه آن نگریست و برای آن برنامه ریزی کرد.
پایان خبر / تاریخ ما