رئیسی میتواند کشور را از وضعیت کنونی خارج کند
محمود آصفی در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما، با بیان اینکه آیت الله رئیسی یک چهره شناخته شده و دارای سابقه فعالیت در زمینه های مختلف به ویژه در بخش های قضایی کشور است، اظهار کرد: سوابق وی هم در آستان قدس رضوی و هم در قوه قضائیه کاملاً روشن است. آیت الله رئیسی یا وعده ای را نمی دهند و یا در صورت دادن وعده به مردم، بر آن پایبند بوده و بر اجرای آن پافشاری می کند.
رئیس ستاد مردمی حامیان آیت الله سیدابراهیم رئیسی در شهرستان ملایر ادامه داد: برنامه های آیت الله رئیسی در تمامی حوزه ها از جمله اقتصاد و مسکن کاملاً عینی و قابل اجراست. تولید و رونق کسب و کارهای کوچک نیز اولویتی برای خروج از وضعیت فعلی است.
وی اولویت های فعلی، هدفگذاری های آینده و رسیدن به جهش را سه اولویت مهم مدنظر آیت الله رئیسی دانست و افزود: بهبود وضعیت اقتصادی، ساماندهی وضعیت یارانه های نقدی و غیرنقدی و رونق تولید سه اولویت مهم اوست. تا زمانی که رونق تولید وجود نداشته باشد نباید به رونق اقتصادی امیدی داشت.
آصفی به سفر یک ماه پیش آیت الله رئیسی به استان همدان اشاره و تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات آیت الله رئیسی در این سفر، سرکشی گسترده از شهرک های صنعتی بود که راه اندازی مجدد کارخانه کیوان از نتایج این سرکشی ها بود. نگاه او و مشاورانش در استان همدان، احیای واحدهای صنعتی تعطیل شده و با در حال تعطیل به علت بدهی ها و معوقات بانکی است تا به چرخه تولید بازگردند و روی پای خود بایستند.
وی با بیان اینکه مشکل مسکن در استان همدان مانند دیگر نقاط کشور، یک بحران اساسی برای مردم است، خاطرنشان کرد: مشکل عمده در حوزه مسکن، تأمین زمین و تسهیلات ساخت و تعمیر است و برنامه آیت الله رئیسی در این حوزه، واگذاری بخشی از زمین های دولتی به مردم به کمک ارائه برخی تسهیلات است. این ایده به هیچ وجه شبیه پروژه مسکن مهر نیست یعنی زمین های واگذار شده در مناطقی قرار می گیرد که قبلاً بهسازی شده و نیازی به ایجاد شهرک در آن منطقه نیست.
رئیس ستاد مردمی حامیان آیت الله سیدابراهیم رئیسی در شهرستان ملایر به شهرک ولیعصر(عج) شهرستان ملایر به عنوان یکی از مناطق مدنظر در این طرح اشاره کرد و یادآور شد: برخی واحدهای مسکونی نیز نیاز به تعمیرات دارند که در این طرح برای تعمیر آنها تسهیلات دولتی درنظر گرفته شده است.
وی فلسفه تشکیل ستاد مردمی حامیان آیت الله رئیسی را آگاهیبخشی مردم، افزایش مشارکت اجتماعی و معرفی آیت الله رئیسی از نظر علمی و پژوهشی ذکر کرد و افزود: این ستاد که بیشتر از فارغ التحصیلان دانشگاهی و فعالان در پژوهشکده ها تشکیل شده است، از حرکت های هیجانی در انتخابات پرهیز می کند.
آصفی در بخش دیگری نسبت به جا افتادن فرهنگ مناظرات تلویزیونی در کشور طی چند سال اخیر ابرازامیدواری کرد و گفت: البته مردم همچنان شاهد بی اخلاقی هایی در مناظرات هستند و انتظار ما این است که کاندیداها فارغ از هر حاشیه ای، برنامه های خود را به صورت شفاف ارائه دهند. مردم به راحتی می توانند با بررسی برنامه ها، سابقه و عملکرد هر نامزد تشخیص دهند که عملکرد کدام نامزد، ضمانت انجام وعده های اوست و می تواند بهبودی در وضعیت زندگی مردم داشته باشد.
وی تأکید کرد: یکی از مشکلات اساسی در کشور، خلأ مدیر است بنابراین کسی را می خواهیم که پست ریاست جمهوری را به شکل حقیقی مدیریت کند و آیت الله رئیسی به عنوان مدیری که قاطع تصمیم می گیرد، می تواند وضعیت کشور را از وضعیت کنونی خارج کند.
آصفی با بیان اینکه متخصصانی که در کنار آیت الله رئیسی هستند، می توانند در پیشبرد برنامه ها و خروج از وضعیت کنونی اثرگذار باشند، گفت: نباید به علت اشتباهات یک دولت یا یک تفکر سیاسی، دولت بعدی را تنبیه کنیم، از نظر ملی هم هر چه انتخابات پرشورتر برگزار شود، امنیت بیشتری از نظر اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برای کشور به ارمغان می آورد.
وی به دلخوری همه مردم از وضعیت اقتصادی و معیشتی اشاره کرد و یادآور شد: با این حال همه ما باید برای چهار سال آینده کشور تصمیم گیری کنیم و در نهایت آنچه مردم انتخاب کنند، به طور قطع بهترین خواهد بود.
پایان خبر / تاریخ ما