لایحه صیانت از حقوق بانوان در مجلس در حال بررسی است
فاطمه محمدبیگی ضمن تبریک میلاد حضرت معصومه (س)، در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما تصریح کرد: دخترها مظهر صفا، صمیمیت و مهربانی هستند، لطیفترین موجودات جامعه دختران هستند و نیاز است که والدین برنامه ویژهای برای دختران در نظر بگیرند.
وی افزود: در مجلس شورای اسلامی در حوزه حمایت از حقوق و مطالبات بانوان چند ساختار داریم که از جمله آن فراکسیون زن و خانواده در مجلس است که بهطور ویژه مباحث هویتی دختران را در دستور کار خود قرار داده است و برنامههای مختلفی در حوزه توانمندسازی بانوان و دختران، حمایت از کرامت و صیانت از حقوق بانوان و منع خشونت علیه بانوان را اجرا و پیگیری کرده است.
رئیس فراکسیون جمعیت و خانواده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در مجلس لایحه صیانت، تکریم و تأمین امنیت بانوان در حال بررسی جدی است که موادی از این لایحه مربوط به دختران است، آنچه در حوزه دختران موردتوجه است مباحث مربوط به آسیبهای اجتماعی است که دختران را تهدید میکند. به عنوان مثال ارتقای سطح سواد رسانهای جامعه بهویژه دختران باید مورد توجه جدی قرار بگیرد لذا راههای آشنایی با این عرصه باید آموزش داده شود.
محمدبیگی با تأکید بر لزوم رفع خلأهای موجود در حوزه حفظ هویت دختران ایرانی، بیان کرد: در حوزه هویت حقیقی دختران نیاز به فرایند آموزشی داریم که طی آن نقش دختران در پیشبرد اهداف جامعه و نقش زنان بهعنوان همسران و مادران آینده باید آموزش داده شود، وقتی دختران بدانند که چه نقش مهمی در جامعه و خانواده بر عهدهدارند به خود میبالند.
وی اظهار کرد: دختران باید در جهت افزایش مهارتهای سبک زندگی فردی و روانی تلاش کنند، در حال حاضر یکی از مشکلات دختران ما نحوه گذران اوقات فراغت است چراکه مراکز تفریحی، ورزشی، پارکها، بوستانها، کتابخانهها، فرهنگسراها و مکانهای فرهنگی و عمومی کمتری در دسترس دختران است و این موضوع ما را بهعنوان نماینده مردم، آزار میدهد.
این نماینده مجلس یادآور شد: ما به دنبال افزایش میزان حضور زنان در فضاهای فرهنگی و ورزشی هستیم و میخواهیم سهمیه زنان در این بخش را افزایش دهیم؛ تقویت ورزش بانوان بهویژه دختران از سنین کودکی باید مورد توجه جدی باشد چراکه سلامت دختران با این روش تضمین میشود؛ دختران بهعنوان مادران آینده باید از سلامت خوبی برخوردار باشد.
وی تأکید کرد: یکی دیگر از مواردی که موردتوجه است بحث بلوغ دختران و نیازمندی به مشاور در این دوره است، دختران در این سنین نیاز دارند که با همراهی مشاور اضطراب و دلنگرانی خود را کاهش دهند، دختران در این دوران با سؤالات انبوهی مواجه هستند که باید به آن پاسخ مناسب داده شود. همچنین تقویت مشاوره به سبک اسلامی ایرانی برای مدیریت احساسات باید در دستور کار قرار بگیرد.
محمدبیگی تصریح کرد: در حوزه عفاف و حجاب نیز باید کتب درسی بهمنظور برخورداری و تقویت فرهنگ عفاف و حجاب و تقویت مهارتهای موردنیاز دختران در حوزههای مختلف از جمله جایگاه اجتماعی، همسرداری و فرزندپروری، تقویت هویت و جایگاه آنها تدوین شود.
پایان خبر / تاریخ ما