زیرساختهای ارتباطی میتواند از بسترهای آموزش حقوقی باشد
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در نشستی که به منظور تعیین راهبردهای همکاری مابین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، وزارت ارتباطات و اپراتورهای تلفن همراه برگزار شد، پیش نویس سند همکاری ۵ جانبه بررسی و بازبینی شد. یکی از مهم ترین اهداف این تفاهمنامه، ارسال پیامک از سوی اپراتورهای تلفن همراه به تمامی کاربران در سطج کشور با محتوای ضروریترین آموزشهای حقوقی است که رضا مسعودیفر قائم مقام معاونت پیشگیری قوه قضاییه سازوکار تولید محتوای آن را تشریح و تصریح کرد: پیامهای آموزشی پیشگیرانه با تمرکز بر مسائل مبتلابه مردم و فراوانی پروندههای قضایی است که با حضور متخصصان رسانه، حقوق، روانشناسی و جامعه شناسی تولید میشود.
وی بر لزوم همکاری در افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در جامعه با هدف پیشگیری از جرم و کاهش بزهدیدگی تاکید کرد و گفت: زیرساختهای ارتباطی امروز میتواند یکی از موثرترین بسترهای آموزش حقوقی در کشور باشد.
در این نشست که به میزبانی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برگزار شد، حسین فلاح رئیس این سازمان نیز همکاری قوه قضاییه با بخش ICT را ظرفیت و فرصت مناسبی برشمرد که میتواند در ارتقای دانش حقوقی جامعه موثر باشد.
نمایندگان اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل نیز ضمن اظهار نظرات خود در این خصوص و سابقه همکاری با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، بر مسئولیت اجتماعی این شرکتها در آگاهی عمومی و حقوقی مردم تاکید کردند و ضمن استقبال از همکاری با قوه قضاییه خواستار متمرکز شدن تولید محتوای ارسالی به مردم و کارشناسانه بودن آن شدند تا علاوه بر جذابیت محتوا و استقبال کاربران، بتوانیم شاهد تاثیرات مثبت آن باشیم.
در پایان این نشست مقرر شد پس از نهاییشدن متن سند همکاری ۵ جانبه تا هفته آینده، در مراسمی با حضور معاون اجتماعی قوه قضاییه، وزیر ارتباطات و مدیران عامل اپراتورهای تلفن همراه، به امضای طرفین برسد و پس از آن اجرای مفاد سند از جمله ارسال هفتگی پیامکهای آموزشی به کاربران تلفن همراه، با تشکیل شورای مشترک آغاز شود.
پایان خبر / تاریخ ما