لزوم تقویت حضور استارت آپهای حوزه بلاکچین در اقتصاد و صنعت
رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی بر لزوم تقویت حضور استارت آپهای فعال در حوزه فناوری بلاکچین در اقتصاد و صنعت تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از فدراسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی، نشست تخصصی کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق بازرگانی ایران با محوریت «سندباکس و فرصتهای پیشروی صنعت بلاکچین؛ بایدها و نبایدها» با حضور فعالان صنعت فاوا و اعضای این کمیسیون و نمایندگان سازمان بورس و وزارت اقتصاد برگزار شد.
در این نشست محمدرضا طلایی رئیس کمیسیون فناوری اطلاعات اتاق بازرگانی با اشاره به اهمیت به کارگیری فناوری بلاکچین در صنعت و لزوم تبادل دادهها در فضای امن، گفت: رونمایی از پروژه سندباکس (sandbox) توسط وزارت اقتصاد در هفتههای اخیر با هدف کمک به امنیت سیستم انجام شده است.
وی با اظهار امیدواری از اینکه فعالان اقتصادی با تکنولوژی بلاکچین که به توسعه کسبوکارها کمک میکند، بیشتر آشنا شوند، افزود: مرکز نوآوری اتاق بازرگانی ایران به همراه مرکز پژوهشهای مجلس و کمیسیون فاوای اتاق ایران و وزارت اقتصاد میتوانند کارگروهی تشکیل داده و کمک کنند بستری برای تقویت حضور استارت آپها در این حوزه فراهم شود.
طلایی گفت: ما در کمیسیون فناوری اطلاعات و ارتباطات اتاق ایران سعی میکنیم همگام با تکنولوژی بلاکچین پیش برویم و در شناساندن رمزارزها و فناوری بلاکچین به فعالان اقتصادی تلاش میکنیم. یکی از راهها برای هماهنگی فناوری بلاکچین با صنعت این است بتوانیم انجمنی تشکیل دهیم که زیر نظر اتاق ایران کار کند.
در این جلسه عنوان شد که در حال حاضر، ۳۱ سندباکس فعال (محیط آزمون تنظیم گری) در دنیا وجود دارد. ۹ محیط آزمون در حال تصویب است و به ۹ کشور دنیا پیشنهادهایی در این حوزه داده شده و این کشورها در ریل تغییر این فناوری قرار گرفتهاند. برزیل، امارات، تایلند و سوئیس از کشورهایی هستند که برای تحقق سندباکس گامهای جدی برداشتهاند.
آمارهای به روز رسانی شده نیز نشان میدهد که ۱۰ درصد از تولید ناخالص داخلی کشورها، در بلاکچین ذخیره میشود.
همچنین چین بنا دارد تا سال ۲۰۳۰ بیش از ۲۶ درصد از تولید ناخالص داخلی خود (۷ هزار میلیارد دلار) را از سرمایهگذاری در فناوریهای این حوزه تأمین کند.