نامزدهای انتخابات شورای شهر این گزارش را بخوانند
این ها مواردی هستند که تعدادی از شهروندان بجنورد اگر کاندیدای شورای شهر بودند، مطرح کرده و در اولویت کاری خود قرار می دادند.
تعدادی از شهروندان بجنوردی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تاریخ ما که اگر کاندیدای شورای اسلامی شهر بودید اولویت کاری تان چه چیزی بود پاسخ های مختلفی را ارائه دادند.
محمدی یکی از شهروندان بجنوردی در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما، می گوید: اگر کاندیدای شورای شهر بودم به طور حتم سیما و منظر شهری را یکی از اولویت های کاری خود قرار می دادم.
وی با اشاره به اینکه سیما و منظر شهری این شهر برای خود شهروندان بجنورد چنگی به دل نمی زند وای به حال مسافری که می خواهد از این استان گذر کند، یا برای چند روزی در این استان بماند، می افزاید: به نظرم در این شهر درهم ریختگی های خیلی زیاد دارد، از نمای یکی بود یکی نبود ساختمان ها و یا ساختمان های بدون نما گرفته تا ورودی های این شهر.
محمدی ادامه می دهد: در ورودی شهر بجنورد تعمیرگاه ها مستقر هستند اما هیچ نظم و ترتیبی در آن ها دیده نمی شود یا بهتر می توانم بگویم فعالیت های زیباسازی چندانی در آنجا انجام نشده است.
وی اظهار می دارد: مناطق حواشی شهر بجنورد نیز مزید بر علت است، وضعیت برخی از روستاها از نظر ظاهر حتی بهتر از این مناطق است.
وی تاکید می کند: المان هایی که در شهر استفاده شده و یا برای ایام خاص همچون عید نوروز استفاده می شود، جذابیت نداشته و زمینه زیباسازی شهر را فراهم نمی کند.
سعیدی یکی دیگر از شهروندان بجنوردی در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما ادامه می دهد: رسیدگی به حواشی شهر یکی از اولویت های کار خود قرار می دادم، در شهر بجنورد ۷۰ هزار نفر در مناطق حاشیه زندگی می کنند اما بدون امکانات.
وی با بیان اینکه خود من یکی از ساکنان حواشی شهر هستم، تصریح می کند: اما مردمی که در حواشی شهر زندگی می کنند با افرادی که در مرکز شهر زندگی می کنند تفاوتی دارند؟ چرا باید تمامی امکانات از جمله پارک، کتابخانه، زمین و یا سالن های ورزشی در این مناطق وجود نداشته باشد.
سعیدی خاطرنشان می کند: پسر بچه های ساکن در مناطق حواشی شهر بجنورد اوقات فراغت خود را در کوچه با بازی کردن فوتبال و … می گذرانند اما آن هم چه بازی؛ همین که شروع به بازی می کنند سروصدای همسایه ها بلند می شود که بازی و سر و صدای شما برای ما مزاحمت ایجاد می کند و دختر بچه ها نیز باید طوری خود را در خانه سرگرم کنند.
وی تاکیدمی کند: آسفالت خیابان ها نیز یکی دیگر از معضلات حاشیه نشینان این شهر است و وضعیت آسفالت در برخی از کوچه ها آنقدر بد است که اگر کوچه خاکی باشد بهتر از این وضعیت است.
وی با اشاره به وضعیت بهداشتی در برخی از مناطق حواشی شهر می گوید: اگر به برخی از مناطق حواشی شهر همچون نیروگاه مراجعه کنیم می بینیم آب های جاری شده در جوی آب راکد باقی مانده و فقط بوی بد این آب رهگذران را اذیت می کند.
براتی یکی دیگر از شهرندان بجنوردی نیز در گفت و گو با خبرگزاری تاریخ ما، امر سرمایه گذاری در شهر بجنورد را اولویت کاری خود در صورتیکه کاندیدای شورای شهر بود اعلام می کند و می افزاید: اگر بجنورد را با شهرهای دیگر مقایسه کند سرمایه گذاری خاصی برای توسعه شهری انجام نشده است.
وی ادامه می دهد: از زمانیکه یادم می آید دو پروژه سرمایه گذاری در این شهر انجام شده و ۱۵ تا ۱۶ سال از زمان اجرای آن ها می گذرد اما هنوز به پایان نرسیده است.
وی تصریح می کند: شهر بجنورد یک شهربازی درست و حسابی ندارد، شهربازی موجود در داخل شهر مدت ها است که تعطیل است و از یکی دو سال پیش چند وسیله بازی در پارک باباامان نصب کرده اند که بچه ای تمایل به بازی کردن در آنجا ندارد.
وی می گوید: در شهر بجنورد مکان های خوبی همچون کاروانسرای سردار وجود دارد اما هیچ استفاده ای از آن نمی شود و تبدیل به انبار شده این در حالی است که با آوردن سرمایه گذار و انجام سرمایه گذاری می توان آن را تبدیل به بازارچه صنایع دستی کرد و یا رستوران و کافی شاپ در آن ایجاد کرد.
یکی دیگر از شهروندان بجنوردی نیز در ادامه بیان می کند: اگر کاندیدای شورای شهر بودم سعی می کردم تا به جای ساز ناکوک زدن برای عدم پیشرفت و توسعه شهر، شهرم را معرفی می کردم تا بجنورد را با بیرجند اشتباه نگیرند.
یزدان پناه از دیگر شهرندان نیز ادامه می دهد: هماهنگ شدن شهرداری با دستگاه های خدمات رسان را در اولویت کاری خود قرار می دادم تا آنقدر شاهد کندن آسفالت برای جابه جا کردن لوله و تجهیزات شرکت های خدمات رسان در داخل شهر نباشیم.
اعلام کردن رای به صورت شفاف به مردم از دیگر اولویت هایی بود که از دیگر شهروندان اعلام شد.
پایان خبر / تاریخ ما