برای از بین بردن حزن و اندوه چه کتابی بخوانیم؟

فشار روانی که امروزه از آن به عنوان یک بیماری جدید در عصر حاضر یاد می‌شود، نقش مهمی در بیماری‌های جسمی و روانی دارد. با توجه به اینکه واژه فشار روانی یا استرس در مکالمات روزمره، رادیو، تلویزیون، رسانه‌ها و محافل علمی بسیار به کار می‌رود، اما تعریف روشن و مشخصی از آن ارائه نشده است.

معمولا تمام افراد شغل و حرفه خود را استرس‌زاترین شغل می‌دانند و بر این باورند که در عصر استرس زندگی می‌کنند. افراد نسبت به موقعیتی که در زندگی تجربه می‌کنند، تعریفی از استرس ارائه می‌دهند، اما فشار روانی به چیزی که از خارج بر فرد تحمیل می‌شود و ناراحتی‌های جسمانی و روانی را در پی دارد، استرس تعریف شده است.

زمینه‌های پژوهشی محکمی وجود دارد که رابطه میان شادی و سلامت جسمانی و روانی را تایید می‌کند. شادی در نقطه مقابل اضطراب و استرس قرار دارد و نقشی تسهیل‌گر و تعیین کننده در سلامت جسمانی ایفا می‌کند. شواهد حاکی از آن است که شادمانی می‌تواند از طریق تاثیرگذاری بر سیستم ایمنی بدن، در سلامت افراد موثر باشد، به همین دلیل عملکرد سیستم ایمنی افراد شاد، قوی‌تر از افراد غمگین است. این همان چیزی است که ممکن است عمر طولانی افراد شاد را تبیین کند.

کتاب چرا من شاد نیستم در ۶۴  صفحه قطع رقعی، درصدد است تا عوامل و ریشه‌های مختلف مربوط به از بین رفتن شادی و سرور و ایجاد غم و اندوه را بیان نماید و در پایان نیز راه‌های درمان حزن و اندوه را ارائه می‌کند.

همچنین کتاب چه کنم شاد شوم در ۸۸  صفحه قطع رقعی، تلاش دارد تا به معرفی عوامل سرور و شادی در انسان بپردازد که این عوامل از چه نوع اموری نشات می‌گیرند. این کتاب عوامل مختلف را در هفت دسته عوامل عقلی، اعتقادی، روحی، اخلاقی، اجتماعی و عملی، عبادی و طبیعی طبقه‌بندی کرده است.

تعریف شادی، کارکرد روانی شادی، شادی از دیدگاه اسلام و چه کنم شاد شوم از بخش‌های مختلف کتاب است. اخلاق خوب، روابط خوب، بدن خوب، باورهای خوب، رفتار خوب و شاد ساختن دیگران از دیگر موضوعات این کتاب است.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.