در دهه کرامت بستههای معیشتی به خانواده های زندانیان استان تهران اهداء شد
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، سیدحشمت الله حیات الغیب در این باره گفت: این امر در اجرای دستور ریاست سازمان زندانها مبنی بر رسیدگی و سرکشی از خانواده های زندانیان نیازمند اجراء شده، سامانه حمایت نیز به صورت آنلاین آماده ثبت نام آنان می باشد تا فوراً به انجمن حمایت از زندانیان معرفی شوند.
وی همچنین گفت: در شرایط اقتصادی کنونی و بحران کرونا که بسیاری از خانواده ها به ویژه خانواده های زندانیانی که نان آور و سرپرستشان در زندان به سر می برد، با مشکل مالی مواجه شده اند، اهدای کمک های مومنانه می تواند بخشی از مشکلات آنان را رفع کند.
مدیر کل زندان های استان تهران تصریح کرد: بر این اساس، با کمک نیکوکاران همکار با مرکز مراقبت بعد از خروج، ضمن اهدای ۱۵۰۰ بسته معیشتی و موادغذایی، ۳ونیم تن مرغ گرم بین یک هزار و ۲۰۲ خانوار تحت پوشش انجمن حمایت از زندانیان توزیع گردید.
وی ادامه داد: کمک به نیازمندان یکی از مهمترین آموزه های دین اسلام است و بسیار مورد تاکید می باشد. بهترین زمانی که انسان می تواند انفاق کند در مورد نیازمندانی است که موانعی مانند حبس، مشکلاتی برای خانواده هایشان به وجود آورده است. برخی از این افراد، خانواده های آبرومندی هستند و به گونه ای زندگی می کنند که به نظر می رسد افراد بی نیازی هستند و در انفاق پنهانی آبروی فرد نیازمند حفظ می شود.
حیات الغیب تأکید کرد: بر همین اساس و بنا بر برنامه کمک های مومنانه که دستور مقام معظم رهبری است، با هماهنگی مرکز مراقبت بعد از خروج زندانیان استان تهران، گروه های اعزامی بدون جلب توجه همسایگان، به درب خانه های زندانیانی که امکان حضور در مددکاری زندان را ندارند، مراجعه نموده، بسته های معیشتی و کارت هدیه به خانواده هایشان اهداء می نمایند.
حیات الغیب با اشاره به لزوم کمک های مستمر جهت خانواده های زندانیان ابراز امیدواری کرد: با کمک مردم خیر در این دوره تحریم های سخت اقتصادی که خانواده های زندانیان بیش از پیش نیاز یاری خیرین می باشند کمکهای بیشتری جهت حمایت از این قشر آسیب پذیر ارائه شود.
براساس این گزارش، از تعداد ۱۵۰۰ بسته معیشتی که توسط بنیاد احسان استان تهیه و در اختیار مرکز خدمات اجتماعی و مراقبت بعد از خروج قرار گرفت، بستههای معیشتی شامل برنج، روغن، سویا، ماکارونی، رب گوجه، حبوبات و چای بوده است.
پایان خبر / تاریخ ما