اولین جشنواره صنایع دستی و غذاهای سنتی میبد برگزار شد
«حسین فلاح» فرماندار میبد در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما در این باره گفت: این مراسم به منظور معرفی صنایع دستی و غذاهای سنتی مردمان شهر تاریخی میبد در مجموعه احیا شده راسته بازار میبد برگزار شد تا فرهنگ گذشتگان برای آیندگان و جوانان امروز تداعی کند.
وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره احیا و رونق بخشیدن به صنایع دستی میبد نظیر موتابی، کاربافی، زیلو، سفال و سرامیک، انواع غذاهای سنتی میبد نظیر مشتوک، شولی، کماج، گندموگ، لتیروک و آش جو است تا بتوان این هنرها و صنایع پاک را در میبد برای همیشه پویا و جاودان نگه داشت.
فلاح راسته بازار میبد را یک محور بازرگانی و محلی برای خرید و فروش دانست و بیان کرد: این مسیر چون در محل گذرگاه تاریخی میبد و صنایع دستی و گردشگری شهرستان قرار دارد، قطعاً مکان و جایگاه مناسبی است که بتوان صنایع دستی میبد را در این مسیر تعریف کرد و با نگاه خوب میراث فرهنگی در اینمحل امیدواریم بتوانیم برای همیشه یک مرکز خرید و فروش دائمی ایجاد کنیم.
«علیرضا نقوی» شهردار میبد برگزاری جشنواره صنایع دستی و غذاهای سنتی بومی محلی میبد در محل راسته بازار این شهر را مهمترین اقدام با ارزش در هفته صنایع دستی نام برد.
وی نیز در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما گفت: راسته بازار میبد یکی از معبرهای اصلی و قدیمی شهر میبد است که سالیان سال مهجور مانده بود که با همکاری شهرداری و شورای شهر میبد، میراث فرهنگی شهرستان و استان یزد و پایگاه پژوهشی شهرستان میبد و اهالی و ساکنین این منطقه احیا شود.
نقوی افزود: بازسازی و احیای باغ گودالوگ با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال در این محل، بازسازی و احیای مسجد قدیمی، بهسازی و کف سازی راسته بازار، ایجاد دوشنبه بازار هفتگی در این محل، ایجاد شهرداری ناحیه تاریخی در خانه امین و برطرف کردن آسیبهای اجتماعی محل در دستور کار شهرداری میبد است که امیدواریم با همکاری اهالی این محل شاهد رونق و جریان بیشتر زندگی باشیم.
شهردار میبد در پایان خاطرنشان کرد: دروازه جنوبی منتهی به شارستان که یکی از دروازههای ورودی و تاریخی شهرستان میبد بود پس از مرمت، جدیداً افتتاح شده که این دروازه از دروازههای قدیمی و هویتی شهر بوده که منتهی به راسته بازار، شارستان و مسجد جامع میشود.
پایان خبر / تاریخ ما