امام: ایستگاه مدافعان سلامت جزو ایستگاههای پر ازدحام خواهد بود
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، امروز پنجشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۰ آیین افتتاح و بهره برداری از ایستگاههای شهرک آزمایش و مدافعان سلامت در خطوط ۶ و ۷ متروی تهران با حضور حسن روحانی، رئیس جمهور؛ پیروز حناچی، شهردار تهران؛ سید مناف هاشمی، معاون حمل و نقل وترافیک شهرداری؛ علی امام، مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه و دیگر مدیران شهری و اعضای شورای شهر تهران برگزار شد.
علی امام، مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه در جمع اصحاب رسانه، بیان کرد: امروز به همت خانواده متروی تهران، دو ایستگاه در خطوط ۶ و ۷ افتتاح میشود. ایستگاه مدافعان سلامت در خط ۷ متروی تهران و در مجاورت میدان توحید و ابتدای خیابان ستارخان قرار دارد.
او درباره تغییر نام ایستگاه باقرخان به مدافعان سلامت، توضیح داد: به علت جانفشانیهای جامعه پزشکی، ایستگاه باقرخان به ایستگاه مدافعان سلامت نامگذاری شد تا مدیریت شهری به این صورت قدردان زحمات این عزیزان باشد.
امام درباره ایستگاه شهرک آزمایش، توضیح داد: این ایستگاه در خط ۶ متروی تهران در مجاورت بزرگراه شیخ فضل الله نوری و در بخش جنوب غربی محله گیشا قرار دارد. ایستگاه شهرک آزمایش، نخستین ایستگاه مترو در این محله است.
مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو) ضمن اشاره به اهمیت بهره برداری از ایستگاه مدافعان سلامت، گفت: باتوجه به اینکه ایستگاه مدافعان سلامت در نقطه خاصی از شهر (در مجاورت کانونهای جمعیتی نظیر خیابان ستارخان، باقرخان و محدوده تونل و میدان توحید) قرار گرفته، این ایستگاه دارای اهمیت بسیاری از لحاظ جابهجایی مسافران است. آغاز طرح ترافیک از محدوده ایستگاه مدافعان سلامت است و شرایطی را فراهم میکند تا شهروندان تهرانی با پارک خودرو به راحتی به مرکز شهر با مترو ادامه مسیر دهند.
امام با بیان اینکه ایستگاه مدافعان سلامت جزو ایستگاههای پر ازدحام خواهد، افزود: این ایستگاه سه ورودی خواهد داشت و شرایطی را فراهم میکند تا افرادی که قصد ادامه مسیر به بیمارستان امام خمینی (ره) را دارند از ورودی خیابان ستارخان استفاده کنند.
او درباره خط ۷ متروی تهران، توضیح داد: خط ۷ متروی تهران به طول ۲۷ کیلومتر با ۲۲ ایستگاه است. در مدیریت شهری فعلی با افتتاح ایستگاه مدافعان سلامت، شانزدهمین ایستگاه مترو در این خط راه اندازی شد. امید است که پنج ایستگاه دیگر تا پایان سال در خط ۷ به بهره برداری برسد.
امام سرفاصله حرکتی قطارها در این خط را حدود ۷ دقیقه ذکر کرد و گفت: با راه اندازی ایستگاههای دیگر و تعمیرات اساسی قطارها، در آینده سرفاصله زمانی به ۵ دقیقه کاهش خواهد یافت.
بر اساس گزارش سایت شهر، مدیرعامل شرکت راه آهن شهری تهران و حومه (مترو)، در پایان بیان کرد: در دوره پنجم مدیریت شهری، تاکنون ۳۰ ایستگاه مترو به بهره برداری رسیده است و تا پایان دوره دو ایستگاه دیگر در خط ۶ و ۷ به بهره برداری خواهد رسید. همچنین پیش بینی شده که تا پایان سال ۱۲ ایستگاه مترو به بهره برداری برسد.