سردار کریمی: مشارکت حداکثری ضریب امنیت سیاسی و اجتماعی کشور را بالا می‌برد

سردار سرتیپ دوم پاسدار محسن کریمی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما، با تاکید بر اینکه مشارکت یک امر چند وجهی و چند وضعیتی در بخش های اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و نظامی است، اظهار کرد: از آنجاکه مهمترین سرمایه نظام اسلامی سرمایه مردمی است، لذا تمام موفقیت‌های نظام بستگی به حضور مردم در صحنه دارد.

وی افزود: به هر میزان مشارکت سیاسی محقق شود یقینا دولتی که سرکار خواهد آمد هم می‌تواند با جهان تعامل خوبی را برقرار کرده و از موضع اقتدار مطالبات امت اسلامی را پیگیری کند و هم در سطح ملی می‌تواند مسائل کشور را دنبال کند و مهمتر از آن اینکه در سایر عرصه ها نیز باید مردم همراهی کنند.

سردار کریمی تصریح کرد: طبیعی است که وقتی در مشارکت سیاسی، احساس تعلق نسبت به نظام و کشور ایجاد شود، در مشارکت‌های اقتصادی، فرهنگی و … نیز مردم به میدان می‌آیند. اگر در مشارکت سیاسی مردم در صحنه حضور نداشته باشند ممکن است در سایر مشارکت‌ها نیز بگویند ما که رای ندادیم پس در سایر مشارکت‌ها نیز در صحنه نخواهیم آمد.

وی تاکید کرد: مشارکت سیاسی بیانگر دوام و بقای جامعه و انسجام اجتماعی یک حکومت است و این مشارکت این انسجام را دنبال کرده و استمرار می بخشد و موجب اقتدار خواهد شد. این اقتداری که از فرآیند مشارکت سیاسی شکل می‌گیرد هزینه‌های انقلاب را کمتر خواهد کرد چرا که سایر مشارکت‌ها هزینه بردار هستند. در مشارکت نظامی نظیر دفاع مقدس باید جان داد و زحمت کشید و هزینه کرد تا پیروزی حاصل شود اما در مشارکت سیاسی با کمترین هزینه اقتدار پیدا می‌شود و دوستان انقلاب با خوشحالی کار را امیدوارانه دنبال خواهد کرد و دشمن نیز ناامید شده و طمع خود را کم می کنند.

فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی، امنیت را دستاورد مشارکت سیاسی برشمرد و افزود: امنیت که مهمترین دستاورد نظام اسلامی است و به برکت خون مطهر شهدا در طول انقلاب بدست آمده است باید استمرار پیدا کند که لازمه آن مشارکت پرشور سیاسی ملت در صحنه است تا بتوان در سایه امنیت سایر مشکلات کشور را برطرف کرد.

وی در ادامه از رئیس جمهور آینده خواست تا با آسیب‌شناسی روند گذشته به دنبال استمرار اقدامات خوب گذشته دولت باشد تا به نتیجه برسند و اشکالات اصلاح شود تا نظام در مسیر ریل‌گذاری صحیح حرکت کند.

سردار کریمی افزود: طبیعی است که مهمترین اولویت دولت آینده باید مبارزه با فساد و تبعیض باشد و همت کند تا عدالت در جامعه جاری و ساری شود و با مردم صادق بوده و با حضور در بین آحاد مختلف مردم شادی و تلخی را با ملت تقسیم کنند تا در جامعه احساس نزدیکی به دولت شکل بگیرد و با حمایت مردم دولت در انجام وظایف خود موفق شود و اهداف انقلاب اسلامی محقق و دنبال شود.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.