پورابراهیمی: امیدواریم تشکیل دولت انقلابی، سرآغاز تحولات اقتصادی باشد

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، در پیام محمدرضا پورابراهیمی آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

برگزاری انتخابات در کشور، از افتخارات جمهوری اسلامی است. آن روزی که در این کشور صحبت انتخابات شد، از اول مشروطه تا زمان جمهوری اسلامی – قبل از آن که این حرفها معنا نداشت، حقیقتاً به معنای واقعی کلمه، یک انتخابات سراسریِ عمومیِ پرشورِ واقعی اتفاق نیفتاده بود. حتّی در دوران نهضت ملی هم اگرچه یک انتخابات واقعی بود، اما در حد شأن ملت ایران نبود، که مردم از ابعاد و اعماق روستاها بیایند پای صندوقهای رأی، خودشان بشناسند، خودشان بدانند، خودشان رأی بدهند؛ این اتفاق فقط در جمهوری اسلامی افتاد و امام بزرگوار ما مبتکر و طراح و مهندس این بنا بود. ایشان از همان اول کار، اصرار کرد که باید همه‌پرسی برای تعیین نظام حکومتی در جمهوری اسلامی هرچه سریع‌تر انجام بگیرد. (مقام معظم رهبر ، مورخ ۱۶/۰۲/۱۳۹۲)

آغاز گام دوم انقلاب اسلامی، نشان از شروع فصل جدیدی از خودسازی و جامعه پردازی و دستیابی به قله های بلند در مسیر آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی است. از سویی تجربه تلخ هشت سال گذشته نیز که موجب کاهش سرمایه اجتماعی در کشور شده است، وظایف سنگینی را در این راه، بر دوش مسئولین و کارگزاران نظام گذاشته است. اگر کشور با مشکلاتی مواجه است از مهمترین دلایل آن ضعف و ناکارآمدی دولتهای گذشته، متناسب نبودن دولتها با نیازهای انقلاب، نظام، مردم و کشور بوده است.
 

اینجانب به عنوان مسئول کمیته اقتصادی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی و رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، انتخاب جناب آیت الله رئیسی را به عنوان سیزدهمین رئیس جمهور ایران اسلامی، تبریک و تهنیت عرض می نمایم. امید است رئیس جمهور منتخب به مانند سایر مسئولیت های سابق خودشان، همچنان جهادی و انقلابی عمل نموده و در تعامل با مجلس شورای اسلامی، مسیر هم افزائی را در جهت تحقق مطالبات مردم عملیاتی نمایند. با توجه به نداشتن فرصت آزمون و خطا در عرصه اقتصادی، انتظار است دولت سیزدهم با درایت و هوشمندی، با ارائه برنامه های تخصصی در حوزه های مختلف به ویژه برنامه جامع اقتصادی که مورد قبول اکثریت صاحبنظران و کارشناسان اقتصادی می باشد؛ متخصص ترین و انقلابی ترین عناصر فعال در عرصه های مختلف، علی الخصوص در حوزه مسائل اقتصادی به عنوان اعضای کابینه آن دولت محترم انتخاب نماید تا زمینه ساز همکاری متقابل دولت و مجلس به ویژه کمیسیون اقتصادی به عنوان محور تصمیمات کلان اقتصادی کشور گردد.

کمیته اقتصادی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی متشکل از ۱۱ کانون ذیل، از ماهها قبل ضمن سازماندهی و تشکیل جلسات تخصصی در زمینه چالشها و راهکارهای اقتصادی در سطح ملی، تلاش نمود نظام مسائل ملی و استانی را با تکیه بر توانمندی بومی متخصین اقتصادی و فنی ۳۱ استان کشور، شناسایی و جمعبندی نماید که تحت عنوان “برنامه جامع اقتصادی (بجا)” رونمایی شد. اینجانب به عنوان مسئول کمیته اقتصادی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، با تشکر فراوان از روسا و دبیران کانونهای ۱۱ گانه اقتصاد کلان، کانون صنعت و معدن، کانون بازرگانی، کانون انرژی، کانون کشاورزی، کانون مسکن و شهرسازی و مهندسین، کانون بازار پول و سرمایه، کانون فناوریهای نوین، کانون تعاون، کانون اصناف، کانون کارگران و نیز روسای محترم کمیته های اقتصادی استانهای سراسر کشور، و همچنین تیم تخصصی اقتصاددانان جوان و نخبه کشور (کمیته نخبگان اقتصادی) که در حوزه تدوین محتوای برنامه جامع اقتصادی و نیز سازماندهی نیروهای تخصصی و تشکیلاتی در سطح ملی و استانی در قالب سازمان رای تلاش نمودند، صمیمانه تقدیر و تشکر می نمایم. از راهنمایی، مساعدت و پشتیبانی اعضای محترم هیات رئیسه شورای ائتلاف بویژه ریاست محترم شورا جناب دکتر حداد عادل نیز کمال تشکر و امتنان را می نمایم.

امید است این تلاشها برای تشکیل دولت انقلابی، بتواند سرآغاز تحولات اقتصادی جهت بهبود وضعیت معیشتی مردم و افزایش اعتماد عمومی به عملکرد نظام جمهوری اسلامی در حوزه اقتصادی گردد.

خدایا چنان گردان سرانجام کار
تو خوشنود گردی و ما رستگار»

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.