در دانشگاه نجف آباد انجام شد؛ ساخت پرنده عمودپرواز الکتریکی توسط پژوهشگر اصفهانی

پیام سرائیان –عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد و مجری طرح برون‌دانشگاهی «تحلیل CFD و طراحی سازه اویونیک و سامانه پیشرانه الکتریکی پرنده عمودپرواز الکتریکی و ساخت نمونه» در تشریح این طرح به خبرگزاری تاریخ ما گفت: هواپیماهایی که برای نشستن و برخاستن نیاز به باند نداشته باشند، جزء علوم جدید صنایع هوافضا هستند وتنها چند کشور پیشرفته در این زمینه فعالیت می‌کنند.

وی افزود: ایران نیز با پشتیبانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نظر مساعد مقام معظم رهبری در این زمینه شروع به فعالیت کرده است.

سرائیان اضافه کرد: این نوع هواپیما نقش بسیار مهمی در حمل و نقل خواهد داشت، البته پرنده عمودپرواز الکتریکی، هواپیمای نسل جدید از است و نباید با پهپاد اشتباه گرفته شود.

وی در توصیه‌ به جوانان، دانشجویان و پژوهشگران برای موفقیت در پژوهش، تصریح کرد: پژوهشگران و دانشجویان در تحقیق و پژوهش زمانی که به انتهای مسیر رسیدند و کاملاً ناامید شدند، مطمئن باشند با موفقیت فقط یک گام فاصله دارند.

این پژوهشگر وجود موانع بر سر راه پژوهش را امری عادی در تمام دنیا دانست و گفت: در کشورهای دیگر موانع را با بودجه برطرف می کنند، اما در کشور ما برای رفع مشکلات از نیروی فکر استفاده می شود. 

سرائیان وجود تحریم ها را عاملی برای مضاعف شدن مشکلات دانست و افزود: سازمان های حمایت کننده پژوهشگران در کشور سرمایه گذاری بزرگی در کشور کرده اند و سعی می کنند مشکلات پیش روی پژوهشگران  از جمله تامین مواد، محرمانگی طرح ها و مالکیت های فکری و معنوی را به حداقل برسانند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه‌های کشور در زمینه پزشکی افراد نخبه و بسیار کاربردی تربیت می‌کنند، خواستار توجه بیشتر به حوزه مهندسی و روش تربیت دانشجو شد و گفت: در کشور در زمینه نانو، سلول های بنیادی، بافت و … شاخص ها و موفقیت های بزرگی به دست آمده است.

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در پاسخ به این پرسش که چگونه می توان با وجود موانع به موفقیت در پژوهش رسید، تصریح کرد: می توان از موانع به جای تهدید به عنوان یک فرصت استفاده کرد.

مجری طرح برون‌دانشگاهی «تحلیل CFD و طراحی سازه اویونیک و سامانه پیشرانه الکتریکی پرنده عمودپرواز الکتریکی و ساخت نمونه» افزود: استادان دانشگاه باید با دانشجویان مهندسی مانند پزشکان صنعت برخورد کنند و دانشجویان در جوار صنعت بزرگ شوند تا اعتماد به نفس‌شان بیشتر شود و مشکلات صنعت را درک و آموزش خود را بر اساس آن پیگیری کنند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.