توصیه رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس به رئیس جمهور منتخب

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، محمدرضا پورابراهیمی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک فرارسیدن میلاد امام رضا (ع) بیان کرد: حضور حماسی مردم در انتخابات برگ زرین دیگری برای نظام اسلامی به ارمغان آورد. مردم با انتخاب فردی اصلح زمام امور را در اختیار ایشان قرار دادند. از همه دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات تشکر و قدردانی می‌کنم. امروز کشور در آغاز یک تحول بزرگ قرار دارد و چشم امید مردم به اتفاقاتی است که قرار است با روی کار آمدن دولت سیزدهم رقم بخورد.

وی در ادامه اظهار کرد: رئیس جمهور منتخب مسئولیت سنگینی دارد و انتظارات گسترده‌ای نسبت به ایشان شکل گرفته است. آنچه که باعث شد مجلس انقلابی در اقدامی بی‌سابقه نسبت به حمایت از آیت‌الله رئیسی به عنوان فردی اصلح اقدام کند تاکیدات رهبری برای دعوت از حضور همه‌جانبه مردم در انتخابات با معرفی فردی اصلح از طریق تریبون‌ها و همچنین شرایط خاصی بود که کشور از لحاظ اقتصادی در آن قرار دارد.

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در بازه زمانی دولت یازدهم و دوازدهم شاخص اقتصادی دچار آسیب جدی شد. انتظار می‌رود تا رئیس جمهور منتخب برنامه محتوایی جامع و کاملی که مورد تایید متخصصان می‌باشد را با اولویت اقتصادی ارائه کنند. از سوی دیگر تشکیل کابینه‌ای کارآمد با معرفی نیروهایی متخصص باید در اولویت دولت منتخب باشد. مجلس شورای اسلامی در بررسی صلاحیت‌ها و برنامه‌های محتوایی کابینه ذره‌ای از منافع ملی کوتاه نمی‌آید. در این صورت شاهد حرکت دولت در مسیری صحیح و بازگشت اعتماد عمومی به جامعه خواهیم بود.

وی در ادامه تاکید کرد: عملکرد دولت در حضور مردم در انتخابات آتی موثر است. انتظار می‌رود با رویکرد غیرسیاسی افرادی شایسته برای تشکیل کابینه به مجلس شورای اسلامی معرفی شوند. اگر سیاسی بازی بر جریان اقتصاد حاکم شود وضعیت قابل اصلاح نیست. سه عنصر بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و دارایی و سازمان برنامه و بودجه اگر با هم هماهنگ نباشند اتفاقات تلخ سال‌های جاری تکرار می‌شود. ثبات در حوزه اقتصادی اولویت اول نظام اسلامی است.

پورابراهیمی در پایان اضافه کرد: اصلاح ساختار بودجه و اصلاح نظام مالیاتی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار گرفته است و از دولت منتخب انتظار می‌رود در اولین فرصت با همراهی مجلس در این مسیر گام بردارد. رویکرد دیپلماسی اقتصادی و برقراری روابط اقتصادی با کشورهای همجوار از دیگر اولویت‌هایی است که باید دنبال شود.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.