کاهش میانگین زمان رسیدگی به پروندههای پزشکی قانونی به ۵۲ دقیقه
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، مهدی فروزش در نشست خبری امروز با خبرنگاران ضمن تبریک فرارسیدن هفته قوه قضاییه و دهه کرامت گفت: هفته قوه قضاییه فرصتی برای تجلی عملکرد قوه قضاییه است.
وی افزود: امروزه کارشناسی در رسیدگی های قضایی نقش آفرینی می کند. اداره پزشکی قانونی تهران با تسریع در ارائه خدمات در تلاش هست که با تسریع در ارائه خدمات و خدمت رسانی به مردم در محاکم قضایی گام بردارد.
مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران ادامه داد: در حوزه پزشکی و آزمایشگاهی تسریع در رسیدگی به پروندههای مراجعین مدنظر است و در سال ۹۹، میانگین رسیدگی به پروندهها به ۵۲ دقیقه کاهش یافت.
فروزش ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده ها در قصورها ۱۹ روز هست و در پرونده متوفیان مجموعا ۵۰ روز میانگین مدت زمان رسیدگی هست.
وی افزود: افتتاح دادپزشکها در شهرستانها و در مواردی که فوت می شود و نیاز به مراجع قضایی نیست و بستگان با دادپزشکان تماس می گیرند و گواهی و جواز دفن خارج از مجموعه پزشکی قانونی صادر می شود و در رباط کریم اسلام شهر و شهریار و ورامین در سال گذشته دادپزشک را عملیاتی کردیم.
مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران تاکید کرد: یکی از اهداف اصلی ما در پزشکی قانونی تهران مکاتبات قضایی بود که از طریق الکترونیک و حذف روش های سنتی انجام می شد که به صورت صدرصدی با تمام مراجع قضایی در کشور مرتبط هستیم و در حوزه تشریح و معاینات بالینی از طریق سیستم الکترونیک cms انجام می شود. در ۴۰ درصد از مراکزی که مرتبط هستیم نظریات بصورت الکترونیک انجام می شود.
وی ادامه داد: کشیک معاینات برقرار است و معاینات عادی تا ۸ شب هر روز برقرار است و معایناتی مثل آزار جنسی شبانه روز مورد بررسی قرار می گیرند. کشیک متوفیان در کهریزک و ورامین و شهریار فعال است.
مدیر کل پزشکی قانونی استان تهران افزود: اقدام خوب در سال ۹۹ دریافت الکترونیک پرونده بالینی مراجعینی که در بخش های درمانی بستری بودند هست و از بیمارستان میلاد و شهید بهشتی کلیه پرونده بالینی افراد را بصورت الکترونیک دریافت می کنیم.
فروزش افزود: در سال ۹۹ اعتبار احداث ساختمان های شرق و شمال استان را از قوه قضاییه اخذ کردیم.
ادامه دارد…