زودرس بودن محصولات کشاورزی فارس یک ظرفیت است
محمدجواد عسکری در جمع مدیران جهاد کشاورزی استان فارس گفت: این استان ظرفیتها و قابلیتهای منحصر به فردی از لحاظ آب، خاک، تنوع تولید محصولات کشاورزی و اقلیم در بخش کشاورزی دارد و در واقع از لحاظ کشاورزی یک ایران کوچک است؛ اما در پارهای مواقع به دلیل بروکراسیهای اداری نتوانسته ایم این ظرفیتهای بالقوه را به صورت بالفعل در بیاوریم.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از جهادکشاورزی فارس، نماینده مردم شهرستانهای داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی، افزود: تقریبا غالب درآمد مردم استان فارس مربوط به بخش کشاورزی است، به نحوی که در ابتدای شکل گیری انقلاب اسلامی فارس نان استانهای دیگر را تامین میکرد و از ظرفیت سفرههای آب زیرزمینی خود استفاده کرده است، در حالی که استانهای دیگر به سمت صنعتی شدن رفته اند و متاسفانه این استان از صنعت باز مانده است البته ما در مجلس شورای اسلامی در قالب نقشه راه مباحث بخش کشاورزی را دنبال میکنیم.
او با اشاره به زودرس بودن تولیدات بخش کشاورزی استان فارس و همچنین قابلیت صادرات این محصولات به کشورهای حوزه خلیج فارس تاکید کرد: استاندارد و ارگانیک بودن محصولات کشاورزی برای ما مهم است زیرا که سبب ایجاد سلامتی جامعه و اشتغال می شود.
عسکری با اشاره به اینکه استان فارس ویترین تولید محصولات باغبانی کشور است خاطر نشان کرد: در بخش باغبانی با توجه به وجود اقلیم های گرم، سرد و معتدل در استان فارس به معنای واقعی ویترین محصولات باغی کشور محسوب می شویم.
این نماینده مجلس با اشاره به اینکه مطالبی که در صحن مجلس مطرح می شود برگرفته از همین جلسات کارشناسی برگزار شده با بخش اجرا هست اظهار کرد: ما بایستی تلفیقی از صنعت و کشاورزی را هم داشته باشیم و با تامین امنیت برای سرمایه گذاران، آنان را در راستای سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ترغیب کنیم.
پایان خبر / تاریخ ما