مبارزه با مواد مخدر مستلزم احساس مسئولیت مشترک از سوی همه کشورهاست
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، محسن اسپری در نشست ویژه دیپلماتهای مقیم تهران که به مناسبت سالروز جهانی مبارزه با سوء مصرف مواد مخدر برگزار شد، گفت: تولید و مصرف مواد مخدر در جهان نسبت به درصد جمعیتی، در حال افزایش است.
وی افزود: بازارهای موادمخدر پیچیده و مملو از کانابیس، هروئین و صدها ماده صنعتی است و در سالهای اخیر نیز شاهد گسترش مواد خطرناکی هستیم که در گزارش اخیر سازمان ملل در سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ منعکس شده است.
مدیرکل امور بینالمللی محیط زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه ادامه داد: 275 میلیون نفر در دنیا مواد مخدر تا سال ۲۰۲۰ مصرف کردهاند و بیش از ۳۶ میلیون نفر از اختلالات مصرف مواد مخدر رنج می برند.
اسپری گفت: کوکائین مربوط به اقشار مرفه در جهان است و کووید ۱۹ مشکلات ناشی از موادمخدر را افزایش داده است که این موضوعات، دستاوردهای توسعه پایدار را به مخاطره میاندازند.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در کنار بزرگترین تولیدکننده تریاک جهان –افغانستان- قرار دارد و متحمل هزینههای مادی و معنوی فراوانی شده است و علی رغم تحمل این هزینهها، با تحریم های ظالمانه در تجهیزات مبارزه با مواد مخدر مواجه است.
مدیرکل امور بینالمللی محیط زیست و توسعه پایدار وزارت امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران سهم خود را در مبارزه با موادمخدر ایفا میکند و این در حالی است که موادمخدر معضلی مشترک و جهانی است و ابعادش فراتر از مرزها است و هیچ کشوری از خطرات آن مصون نیست؛ لذا مبارزه با موادمخدر مستلزم احساس مسئولیت مشترک از سوی همه کشورهای دنیا است.
پایان خبر / تاریخ ما