بازدید رئیس و اعضای کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس از مرکز مالکیت معنوی

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، رئیس و اعضای کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی قبل از بازدید از مرکز مالکیت معنوی با ذبیح‌الله خدائیان، معاون رئیس قوه قضائیه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور دیدار کردند.

میرطاهری رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ضمن طرح موضوعات مختلف حوزه مالکیت معنوی کشور به ویژه موضوع کمک به تجاری‌سازی اختراعات ثبت شده و تسهیل و تسریع ارائه خدمات باکیفیت به صاحبان حقوق مالکیت معنوی خاصه تولیدکنندگان، تجار، صاحبان کسب وکار، مخترعین، مراجع علمی کشور و شرکت های دانش بنیان که مورد توجه ویژه ریاست قوه قضائیه می‌باشد، گفت: استفاده از ظرفیت‌های قانون‌گذاری کشور و  بهره‌گیری از نظرات مشورتی این کمیسیون در جهت اصلاح، بازنگری و تدوین قوانین و مقررات جدید از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مطرح شد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری خوب مجلس و متولیان امر این موضوع محقق شود.

حجت الاسلام والمسلمین غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی به همراه حجت الاسلام و المسلمین نوروزی نائب رئیس و چنارانی عضو کمیسیون قضائی و حقوقی و الهیان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و همچنین هادی، دبیر کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی از مرکز مالکیت معنوی بازدید کردند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
2 نظرات
  1. omid می گوید

    مشکلات اداره ثبت اختراعات ایران از سال 92 الی 1400 از صفحه ما در فارس حمایت کنید https://www.farsnews.ir/my/c/61271

    ______
    با سلام ، یکی از اشکالات اساسی ثبت اختراعات نخبگان کشور از سال 1392 الی 1400 ( به مدت 8 سال ) :
    اینجانب نیز در این روند مشکل داوری اختراعات را دارم یعنی زمانی که طرح اینجانب نو و جدید است ولی مراجع و داوران پس از گرفتن هزینه های بالا طرح را تایید نمی کنند و در پاسخ می گویند دوست داریم طرح شما را رد کنیم برو پیش هرکسی که دوست داری بگو این مرجع را قبول ندارم اداره نیز می گوید ما طبق قانون مجبور هستیم طرح شما را رد کنیم . برخی از مراجع نیز می گویند داور متخصص ندارند !

    در این خصوص یکی از متقاضیان به کارشناس اداره اختراعات متن زیر را ارسال کرده‌است :
    کارشناس محترم با سلام، اینجانب بشخصه اعتقادی به روند مارکسیستی و وارداتی اداره اختراعات که با قانون اساسی کشور در تضاد می‌باشد ندارم. بر فرض مثال اداره ثبت پرونده متقاضی را در مجموع به حداقل ۵۰ مرجع ارسال کند و پرونده ۳ ماه در هر مرجع طبق قانون توقف کند تا یکی از این مراجع داور متخصص داشته باشند و طرح را درست مورد داوری قرار دهند، این یعنی اتلاف وقت چیزی حدود ۸ سال و پرداخت هزینه چیزی حدود ۳۰ میلیون تومان. در حال حاضر ۱۱ مرجع در پرونده‌های قبلی اعلام کرده‌اند داور متخصص ندارند!. اولا بعد از ۸ سال پرونده به چه درد متقاضی می‌خورد؟، دوم اینکه اگر متقاضیان بخواهند 30 اظهارنامه با این روند ثبت کنند یه چیزی حدود 900 میلیون باید هزینه کنند (بنظر شما امکان ثبت اختراع به صورت غیر مستقیم از اینجانب سلب نشده‌است ؟)، ایا بعد از اینکه سند را دریافت کردم همین دولت (قوه مجریه) این هزینه را می‌تواند طی فرآیندی به اینجانب برگرداند (به قول دوستمون خود سند اختراع ۵ کیلو روغن نباتی ارزش دارد ؟)، یا قرار است متقاضی در جامعه رها شود ؟. در اداره شما مردم دو دسته هستند برخی با سرمایه‌های خود اختراع ثبت می‌کنند برخی با دارایی‌های خود. اشخاصی که با دارایی خود اختراع ثبت می‌کنند مثل اعضا هیئت علمی، اشخاصی که به بدنه آزمایشگاه و پژوهشگاه‌ها متصل هستند، این افراد هر هزینه ای بابت اختراع انجام می‌دهند دولت طی فرآیندی این هزینه را به آن‌ها برگشت می‌دهد یا از طریق گرنت دانشگاهی یا از طریق پژوهش تولید. یعنی این وسط فقط پول جابجا می‌شود و کسی ضرر نمی‌کند. دسته دوم کسانی هستند که با سرمایه‌های خود اختراع انجام می‌دهند مثل افراد که مدارک عالیه دانشگاهی دارند مشغول کار هستند اما به بدنه دولت وصل نیستند، این افراد تحت هر شرایطی اگر نتوانند اظهارنامه خود را به ثبت برسانند آن‌ها هم سرمایه خود را از دست داده‌اند و هم دارایی خود را که همان اختراع می‌باشد. چون این افراد مجبور هستند نسبت به افراد اول یک مرحله بیشتر برای فرایند ثبت انرژی صرف کنند، این روند به صورتی طراحی شده که به مرور زمان قشر متوسط جامعه که ابزار تولید را در اختیار دارد منحل خواهد شد و کاپیتالیسم رخ خواهد داد و …

  2. omid می گوید

    *نگاهی به اقتصاد دانش بنیان*
    تا آنجاکه ما میدانیم در سایر کشورها اقتصاد دانش بنیان یعنی اینکه به عنوان مثال” شرکت سونی اریکسون ” با دوتا دانشگاه صحبت میکند یا خودش یک دانشگاه و مرکز اموزش تاسیس میکند بعد بیانه صادر میکند که هرکسی بتواند فاند یا پذیرش دانشگاه مارو بگیرد، بعد از گرفتن مدرک تحصیلی در همین کمپانی سونی اریکسون مشغول به کار می شود ، این چنین کشوری میتواند ادعا کند که اقتصاد دانش بنیان دارد . نه اینکه در کشورما شما با کنکور وارد دانشگاه شوید بعد طی یک فرایندی یک مدرک بگیرید و در انتها دنبال کار بگردید بعد اخر در یک حیطه دیگری مشغول به فعالیت شوید اسم این کار اقتصاد دانش بنیان نیست .متاسفانه تعریف صحیح و درستی از اقتصاد دانش بنیان به ” مردم ” داده نشده است، برای اقتصاد دانش بنیان داشتن نیاز به زیر ساخت و سیاست گذاری است که مبنا آن از همان وزارت علوم می باشد . در حقیقت صنعت می بایست دانشگاه ایجاد کند چون شرکت نیاز به متخصص دارد نه اینکه دانشگاه شرکت تاسیس کند ! چون دانشگاه که نیازی به تولید ندارد . !.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.