احداث ۸ مجموعه ورزشی در حاشیه شهر مشهد
فرزاد فتاحی در نشست جامعه ورزش خراسان رضوی با کمیته ورزش کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که در محل هیات فوتبال خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: استان خراسان رضوی در حوزه ورزش همگانی در سه سال اخیر رتبه اول را در اختیار داشته است. در ورزش روستایی جز سه استان برتر کشور هستیم و در سه سال گذشته بیش از ۴۰۰ خانه ورزش روستایی در روستاهای محروم افتتاح کردهایم و ۱۵۰ خانه روستایی دیگر نیز در دست احداث است.
وی افزود: در حوزه ورزش قهرمانی ۹ سهمیه در المپیک و پارالمپیک داریم. در پایگاههای ورزش قهرمانی، خراسان رضوی ۳ سال است که رتبه اول را در اختیار دارد و همچنین در جمع ۶ استان برتر در ورزش قهرمانی است. علاوه بر این بیش از ۶۰ تیم در لیگهای برتر ورزشی کشور داریم.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان خراسان رضوی بیان کرد: برای اولین بار در حوزه جوانان هشت خانه اختصاصی ورزش جوانان در دست ساخت است و به زودی به مرحله افتتاح میرسند.پروژههای بسیار زیادی داریم که اکثر آنها به پیشرفت فیزیکی حدودا ۷۰ درصدی رسیدهاند و بخشی از پروژههای تعطیل شده استان طی دو سال گذشته فعال شدند. افتتاح فاز اول استادیوم نیشابور، سبزوار و تربت حیدریه و تکمیل و بهسازی استادیوم ثامن از جمله فعالیتهای ورزشی زیرساختی در استان است.
فتاحی اضافه کرد: پیست اتومبیلرانی در مجموعه ثامن با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در حال تکمیل است. یک خانه اختصاصی کشتی ظرف ۶ ماه آینده به بهره برداری خواهدرسید. بزرگترین سالن اختصاصی ژیمناستیک کشور در مجموعه ورزشی ثامن در آینده افتتاح میشود.
وی یادآور شد: ۱۰۰ زمین چمن مصنوعی در مناطق محروم استان به زودی احداث خواهدشد و برای ۵۰ زمین چمن دیگر اعتبارات لازم را تامین کردیم. تقریبا همه شهرستانهای استان دارای زمین فوتبال هستند.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان خراسان رضوی با اشاره به مشکلات مالی ورزش استان، تصریح کرد: یکی از کارهای مفیدی که مجلس شورای اسلامی طی سالهای اخیر انجام داده، تصویب قانون ۰.۲۷ درصد از مالیات بر ارزش افزوده بود که به مدد آن، اعتبارات وزارت ورزش بهبود پیدا کرد. با این اعتبار هم پروژههای عمرانی تکمیل میشوند و هم هیاتهای ورزشی استان هم از این بودجه بهرهمند میشوند.
فتاحی عنوان کرد: در سال ۹۸ از محل اعتبارات ۰.۲۷ درصد، فقط هشت درصد تخصیص داشتیم و آسیب زیادی به استانها وارد شد. در سال ۹۹ این اعتبارات به ۳۰ درصد تخصیص رسید و ۷۰ درصد باقیمانده پرداخت نشد. از مسئولان درخواست دارم که در این زمینه ورود کنند و کاری کنند تا تمام این بودجه به استان خراسان رضوی تخصیص یابد.
وی افزود: نکته دیگر در خصوص ماده ۵۳ از قانون الحاق ۲ است که سهمی برای ورزش در دستگاههای اجرایی تعیین کرده است. بخشی از بدنه ورزش کشور، کارکنان دولت هستند. بسیار خوب میشود اگر این موضوع از حالت مجاز به حالت تکلیف دربیاید.
مدیرکل اداره ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: شهر مشهد با تقریبا ۱ میلیون و ۳۰۰ هزار جمعیت در حاشیه شهر نیاز به حمایت دارد. دو مجموعه ورزشی ناقص داریم که اصلا جوابگوی این حمعیت نیست. تلاش میکنیم ۸ مجموعه ورزشی شامل ۲ سالن تمرینی، ۱ سالن مسابقات، ۱ زمین چمن فوتبال و ۳۲ زمین چمن مصنوعی در حاشیه شهر مشهد احداث کنیم. تاکنون ۵ زمین برای شروع پروژه مجموعههای ورزشی تهیه شده و برای ۳ مجموعه ورزشی دیگر هم به دنبال تامین زمین هستیم.
فتاحی خاطر نشان کرد: در طول دو سال گذشته با کاهش شدید اعتبارات مواجه شدیم و حدود ۹ میلیارد تومان کاهش درآمد داشتیم. حدود ۱۶ میلیارد تومان تسهیلات به باشگاههای ورزشی استان داده شد که کافی نبود. تقریبا ۲ هزار باشگاه ورزشی در استان داریم که حدود سه چهارم آنها در سطح شهر مقدس مشهد واقع شده است. اعتقاد داریم ورزش عامل تقویت سیستم ایمنی بدن است و در اماکن ورزشی بیش از هر محیطی، پروتکلهای بهداشتی رعایت میشود.
پایان خبر / تاریخ ما