این سنگ‌های قیمتی ارزآوری میلیاردی برای خراسان جنوبی دارند

محمد علی آخوندی در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما اظهار کرد: برخی صنایع مرتبط با سنگ‌های قیمتی علاوه بر ارزآوری در حوزه جذب گردشگر نیز بسیار فعال هستند و می‌توانند گردشگران را برای بازدید از روند فرآوری جذب خود کنند.

وی افزود: توسعه صنایع وابسته به سنگ‌های قیمتی در راستای توسعه صادرات و ارزآوری برای منطقه بسیار حائز اهمیت است.

فرماندار خوسف با بیان اینکه از همه امکانات موجود برای ثبت قطعی روستای خور به عنوان روستای ملی سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی استفاده خواهد شد، افزود: این امر نیز در رونق گردشگری بسیار اثرگذار است.

آخوندی ادامه داد: در پرداخت تسهیلات مرتبط با صنایع وابسته به سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی و اشتغالزایی در این راستا در روستاهای خور، نوغاب و سروباد هیچ محدودیتی وجود ندارد.

وی اظهار کرد: روستای خور به عنوان روستای سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی به صورت مشروط ثبت ملی شده است که باید با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی برای توسعه صنایع وابسته به سنگ‌های قیمتی گام برداشت.

فرماندار خوسف گفت: در رشته‌های صنایع دستی وابسته به این رشته‌ها باید چرخه تولید تکمیل شود که در این راستا ایجاد صنایع وابسته به رکاب سازی برای انگشترهای قیمتی توسط فنی و حرفه‌ای به صورت جدی پیگیری می‌شود.

آخوندی اظهار کرد: طرحی برای توسعه صنایع وابسته به سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در ستاد توسعه خاوران شهرستان مطرح و مصوب شده و برای تصویب به ستاد استانی ارسال شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اجرایی شدن این طرح تحول بزرگی در صنایع وابسته به سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در شهرستان ایجاد خواهد شد.

آخوندی با بیان اینکه ارزش تولید و تجارت جهانی سنگ‌های قیمتی به بیش از هزار میلیارد دلار می‌رسد، تصریح کرد: حال که شهرستان خوسف این ظرفیت را دارد می‌تواند به یکی از قطب‌های اصلی صنایع وابسته به این رشته‌ها در کشو.ر تبدیل شود؛ تنها برای تحقق این امر نیاز به هم‌افزایی داریم.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.