شناسایی معتمدین و بزرگان لازمه تشکیل بانک اطلاعاتی خیرین صلح و سازش
سید عبدالمهدی موسوی روز یکشنبه ۱۳ تیر در ستاد استانی صبر اظهار کرد: مشکلات اجتماعی به اندازه ای زیاد شده که بروز بزهکاری و ناهنجاری از سوی هر قشر و صنف و گروه اجتماعی، بعید نیست و متاسفانه در همه اقشار و صنوف این موارد دیده می شود.
وی افزود: در عنوان ستاد صبر سه واژه صلح و بخشش و رضایت گنجانده شده است. نخستین پله صعود انسان صبر است و باید بتوان صبر و شکیبایی را وارد جامعه کرد تا افراد در مقابل کوچکترین موارد عکس العمل نامناسب از خود نشان ندهند. ستاد صبر به دنبال توسعه آرامش در بین مردم است تا بتواند توسط مردم خشونت ها را کاهش دهد.
موسوی بیان کرد: لازمه تشکیل بانک اطلاعاتی خیرین صلح و سازش ایجاد یک کارگروه به منظور شناسایی و جذب معتمدین و بزرگان و معتقدین است. استفاده از ظرفیت های مغفول در تمامی اقشار و حوزه ها در رابطه با اهداف این ستاد نیز باید مورد توجه باشد تا بتوان در راستای کاهش جرائم از این ظرفیت ها استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت و زبان هنر برای افزایش صبر مردم نیز قطعا موثر است که باید در این راستا از آن استفاده کرد، استفاده از ظرفیت ائمه جمعه نیز به خوبی انجام نشده که به این موضوع نیز باید توجه شود تا ناهنجاری ها و مشکلات و موارد هر شهرستان احصا و شناسایی شود.
رئیس کل دادکستری استان مرکزی با اشاره به هم افزایی بین دستگاه های مختلف بیان کرد: تعامل و هم افزایی و مشارکت، رسیدن به هدف مطلوب را میسرتر خواهد کرد. دستگاه ها در جلسات باید با آمادگی کامل و به طور مرتب حضور داشته باشند از طرفی این جلسات نیز باید پیوسته برکزار شود. حرکت در این مسیر یک همت و احساس مسئولیت بالا و یک حضور جدی نیاز دارد.
موسوی بیان کرد: مردم استان مرکزی در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ رشد ۲۳۴ درصدی در حوزه کمک های مردمی داشته اند که این رقم در سه ماهه امسال نسبت به ۳ ماهه سال قبل ۶۱ درصد رشد داشته است.
سرپرست پیشگیری از وقوع جرم دادکستری استان مرکزی نیز در این نشست ادامه داد: سال گذشته در مجموعه معاونت اجتماعی در استان ۱۴۶ نفر مصلح اجتماعی شناسایی شدند که بیشترین این افراد معادل ۳۹ نفر در شهرستان اراک و مابقی در سایر شهرستانها حضور داشتند که به شعب دادگاه خانواده نیز معرفی شده اند، البته نیاز است در حال حاضر لیست این افراد به روز رسانی شود.
مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: بر اساس دستورالعمل موجود، پیشنهاد ما بر این است که بانک اطلاعاتی خیرین صلح و سازش راه اندازی و مشخصات کامل افراد در این بانک مشخص شود، تسهیل و دسترسی آسان به این اطلاعات نیز نیاز است تا بروکراسی اداری جهت پیگیری موارد کاهش یابد.
علی اسلامخواه بیان کرد: در زمینه آموزش های همگانی باید بتوان از ظرفیت صدا و سیما در راستای افزایش صبر و شکیبایی و مداخله در امور خیر استفاده کرد.
پایان خبر / تاریخ ما