بررسی وضعیت اجتماعی پناهندگان در شهر قم
در ابتدای این نشست که در دفتر خبرگزاری خبرگزاری تاریخ ما در قم برگزار شد، عاطفه موسوی، مدیر انجمن حامی، در خصوص مشکلات اتباع در سطح استان بیان کرد: متاسفانه آمار شفاف و متقنی در خصوص وضعیت اتباع در استان وجود ندارد.
وی از اهمیت آگاهی افراد جامعه در خصوص نوع برخورد با اتباع و پناهندگان خبر داد و بر لزوم آموزش اتباع در خصوص مطالبه گری اجتماعی تاکید کرد.
در ادامه این نشست مهناز سلیمی، مدیر مرکز بهداشت بقیه الله، با بیان اینکه در نوع خدمات دهی به افراد در این مرکز هیچ تفاوتی بین ایرانیان و افاغنه وجود ندارد، افزود: پذیرش بیماران اتباع و حراست از سلامتی آنها به نحو احسن انجام می گیرد.
وی در خصوص بیماری های رایج در این افراد، تصریح کرد: سابق بر این بیماری های مختلفی از جمله سل میان اتباع بیشتر وجود داشت که امروزه تا حد زیادی کنترل شده است.
معین داد خواه، کارشناس اجتماعی دفتر تسهیلگری استان قم نیز با اشاره به اینکه چهارمیلیون مهاجر در ایران وجود دارد بیان کرد: در استان قم جمعیت بسیاری از این درصد را اتباع افغانی تشکیل می دهند.
وی ضمن ارائه عملکرد دفتر تسهیلگری جهاد دانشگاهی خاطر نشان کرد: انجام فعالیت های موثر در خصوص رفع مشکلات اتباع در استان از ماموریت های مهم این دفتر است.
لازم به ذکر است مشروح خبر این نشست تخصصی به زودی در خبرگزاری تاریخ ما منتشر خواهد شد.
پایان خبر / تاریخ ما