اجرای ۲۷ پروژه اقتصاد مقاومتی در گیلان طی سال جاری
ارسلان زارع در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی گیلان، این سیاست راهبردی را مبنای کار، برنامه و اقدامات همه مدیران در سطح ملی و استان ها دانست و اظهار کرد: شرایط اقتصادی کشور، ما را ملزم به استفاده از همه ظرفیت های داخلی برای فراهم سازی زمینه توسعه و اعتلای ایران اسلامی به ویژه در حوزه اقتصادی می کند.
وی ادامه داد: به هر میزان که از ظرفیت های داخلی بیشتر استفاده شود؛ در نیازمندی به کالاهای مختلف خوداتکا می شویم و میزان وابستگی به واردات را کاهش می دهیم.
نماینده عالی دولت در گیلان به ظرفیت های مختلف موجود در استان و تعریف طرح های راهبردی کوتاه مدت یکساله و دستیابی به نتایج پیش بینی شده، اشاره کرد و افزود: با همراهی مدیران، فعالان بخش خصوصی، اقتصادی و کارآفرینان، قریب به اتفاق پروژه های اقتصاد مقاومتی سال ۱۳۹۹ به افتتاح رسید و طرح های باقیمانده نیز با پیشرفت بیش از ۸۰ درصد تا پایان نیمه نخست امسال به بهره برداری می رسند.
زارع، اجرای طرح احیای نوغانداری گیلان را به عنوان یکی از طرح های اقتصاد مقاومتی سال ۹۹ ذکر کرد که با مشارکت بخش خصوصی و فعالان اقتصادی در بازه زمانی یک ساله به نتیجه تولید ۱۷۰۰ تن پیله تر ابریشم رسید و گفت: این طرح به عنوان یکی از پروژه های مستمر در سال ۱۴۰۰ نیز تعریف شده و اگرچه به رکورد گذشته تولید این محصول رسیدیم، اما به این میزان قانع نیستیم و باید شاهد رشد صعودی آن باشیم.
وی با اشاره به تعریف ۲۷ پروژه اقتصاد مقاومتی برای سال ۱۴۰۰ با هزینه ۱۱۷۰ میلیارد تومان و با مشارکت بانک ها افزود: مشکلات واحدهای تولیدی استان نیز با جدیت در کارگروه های مرتبط، پیگیری و بررسی و به صورت مستمر رصد می شوند.
استاندار گیلان، ضمن قدردانی از پیگیری مجموعه دادگستری استان درخصوص تعیین تکلیف مشکلات حقوقی برخی شرکت ها در محاکم قضایی از جمله صنایع پوشش، آتیه دماوند و رشت الکتریک، اضافه کرد: سازمان صمت موظف است با جلب سرمایه گذاران، زمینه استفاده از ظرفیت این سه شرکت در جهت ایجاد فرصت های شغلی را فراهم کند.
پایان خبر / تاریخ ما