سامانه ایرانی معرفی دستاوردهای محققان رونمایی شد

سامانه ایرانی برای معرفی دستاوردهای محققان و بانک اطلاعاتی از این دستاوردها در بنیاد مستضعفان طراحی و رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری تاریخ ما ، طی مراسمی با حضور جمعی از معاونین و مدیران بنیاد مستضعفان از سامانه ساخت ایران، پلتفرم حمایت از محصولات ساخت داخل در گروه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی رونمایی شد.

در این مراسم سید محمد اتابک معاون اقتصادی و محمد پیرعلی معاون برنامه‌ریزی و امور مجامع بنیاد مستضعفان، علی خطیبی مدیرعامل موسسه دانشمند و جمعی از مدیران تحقیق و توسعه بنیاد مستضعفان حضور داشتند.

این سامانه به عنوان پلتفرم حمایت از تولید ایرانی در گروه بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با هدف تجمیع و تقاطع داده حوزه تحقیق و توسعه و توانمندی‌های شرکت‌های زیر مجموعه بنیاد توسط موسسه دانشمند طراحی و توسعه داده شده است.

همچنین این سامانه به عنوانی نمایشگاهی مجازی و به زبان‌های مختلف بین المللی توانمندی‌ها، نیازها و تجارب صنعتی و دانش‌بنیان صنایع بنیاد را قابل ارائه خواهد کرد.

در واقع به واسطه این سامانه بانک اطلاعاتی قوی برای مستندسازی توانمندی‌ها ایجاد شده که در فاز نخست به صورت آزمایشی با قابلیت دسترسی داخلی برای شرکت‌های بنیاد مورد بهره برداری قرار گرفته و به زودی در دسترس عموم فعالان زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و شرکت های دانش‌بنیان قرار خواهد گرفت.

علی خطیبی با بیان اینکه یکی از مشکلات اصلی حوزه تحقیق و توسعه کشور که در گروه شرکت‌های بنیاد مستضعفان نیز شاهد آن هستیم، عدم اطلاع بخش‌های مختلف از توانمندی‌ها و تجربه‌های دانش‌بنیان یکدیگر است، ادامه داد: شناسایی توانمندی‌ها، ارائه نیازها و اتصال این توانمندی‌ها و نیازهای صنعتی و فناورانه به یکدیگر و از سویی دیگر ارائه بانک اطلاعاتی جامع از سوابق فعالیت‌های دانش‌بنیانی شرکت‌ها از جمله اهداف سامانه ساخت ایران است.

پیرعلی معاون برنامه‌ریزی بنیاد نیز با اشاره به تاکیدات مکرر ریاست بنیاد مستضعفان بر حمایت همه جانبه از طرح‌های تحقیق و توسعه‌ای در گروه بنیاد، از رشد قابل توجه فعالیت‌های دانش‌بنیان بنیاد مستضعفان با محوریت موسسه دانشمند در یکسال گذشته خبرداده و گسترش فعالیت‌های پژوهشی و تحقیق و توسعه‌ای در گروه بنیاد مستضعفان را ارزشمند توصیف کرد.

در بخش دیگری از این مراسم سید محمد اتابک معاون اقتصادی بنیاد مستضعفان با بیان خلاء انتقال تجارب صنعتی به عنوان نیاز اصلی شکل‌گیری پلت‌فرم ساخت ایران، تشریح کرد: بسیاری از تجهیزات و پروژه‌هایی که ما در دهه‌هایی ایجاد کردیم در دهه‌های بعدی به فراموشی سپرده شد، اگر بتوانیم در بنیاد با این حجم از فعالیت‌های صنعتی وخدماتی پلتفرم ثابتی که مستندات پروژه‌ها و روش‌های ساخت را در بر بگیرد ایجاد کنیم جلوی هدر رفت بسیاری از هزینه‌ها گرفته می‌شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.