تولید تجهیزات موتور برقی/ فناوری حمل و نقل هوشمند اشتراکی بومی شد

محققان در یک تیم استارت آپی موفق به طراحی و تولید اجزای موتور برقی همچون برد الکترونیکی، اپلیکیشن و تکنولوژی قفل موتور شدند که قرار است این پروژه در تهران اجرایی شود.

سید سجاد غرضی مدیرعامل استارت آپی فعال در زمینه سرویس‌های حمل و نقل اشتراکی (موتور برقی و دو چرخه برقی) در کارخانه نوآوری «های‌وی» در گفتگو با تاریخ ما گفت: در طول سال های گذشته، استفاده از وسایل حمل و نقل دوچرخ در حوزه میکرومبیلیتی یا همان حمل و نقل مویرگی در سرتاسر دنیا رایج شده و مدلی که امروزه در بسیاری از شهرهای بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد، استفاده از اپلیکیشن های اشتراک گذاری موتورهای برقی و دوچرخه های برقی و اسکوتر است.

وی ادامه داد: میکرومبیلیتی و حمل و نقل هوشمند از مهم ترین ابزارهای پیشرو برای مبارزه با ترافیک سنگین شهری و معضل جای پارک در شهرهای بزرگ است زیرا استفاده از وسایل حمل و نقل دو چرخ برقی تاثیر بسزایی در کنترل آلودگی و بهبود کیفیت زندگی در کلانشهرهای جهان دارد.

غرضی گفت: در این استارت اپ موفق شدیم با بومی‌سازی کلیه تجهیزات و فناوری‌های مورد استفاده در سیستم‌های اشتراکی، بردهای الکترونیکی مرتبط با موتورها و دوچرخه‌های برقی (با استفاده از فناوری اینترنت اشیا)، اپلیکیشن و تکنولوژی قفل را طراحی و تولید کنیم.

وی در خصوص شیوه کار این سیستم گفت: در این تیم «برد الکترونیکی» که ارتباط بین موتور و دوچرخه‌های برقی با تلفن همراه را برقرار می کند نیز طراحی و تولید شد؛ با استفاده از برد الکترونیکی ساخته شده در این تیم، هدایت، تعیین مسیر، خاموش و روشن شدن، قفل ، پرداخت هزینه و … موتور برقی و دوچرخه برقی در کمترین زمان ممکن برای کاربر مهیا می شود.

مدیر این تیم استارت آپی اضافه کرد: تعمیر و نگهداری موتورها و دوچرخه‌ها، شارژ باتری آنها و طراحی ایستگاههای شهری توسط اعضای این تیم انجام می‌شود تا در کمترین زمان ممکن موتورها و دوچرخه‌های برقی سالم و بدون نقص در دسترس شهروندان قرار گیرد.

به گفته غرضی، موتورها و دوچرخه‌های برقی این استارت‌آپ‌ بزودی در دسترس عموم قرار خواهند گرفت و همگان میٰ‌توانند با نرم افزار و تجهیزاتی که در این تیم استارت آپی طراحی کردیم از موتورها و دوچرخه‌های برقی استفاده کنند.

مدیر این تیم استارت اپی افزود: طی توافقاتی که با شهرداری داشته ایم، با حدود ۱۰۰ موتور و دوچرخه برقی در یک منطقه پروژه خود را اغاز کنیم.

وی با تاکید بر اینکه این موتورها و دوچرخه‌ها قابلیت جایگزینی وسایل نقلیه عمومی را ندارند و فقط در نقش مکمل حمل و نقل عمومی عمل می‌کنند، گفت: امیدواریم تا در آینده‌ای نه چندان دور در مسیر دستیابی به حمل و نقل هوشمند، تکمیل سفرهای درون شهری با استفاده از وسایل نقلیه عمومی و دوچرخه‌ها و موتورهای برقی اشتراکی میسر شود.

وی ادامه داد: با استقبال و اطمینان شهروندان به سیستم حمل و نقل عمومی و اشتراکی که با همکاری نهادهای دولتی و خصوصی میسر خواهد شد شاهد استفاده کمتر از وسایل نقلیه شخصی در سطح شهر خواهیم بود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.