برگزاری رویداد فناورانه بین صندوق نوآوری و مرکز پژوهشهای مجلس
موسس مرکز نوآوری و خانه خلاق قوه مقننه به لزوم برگزاری یک رویداد فناورانه میان صندوق نوآوری و مرکز پژوهشهای مجلس تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر مهدی شایسته، در نشست با رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به اینکه در حوزه نوآوری عمومی از سوی نهادهای حاکمیتی کار جدی نشده است، گفت: یکی از رویکردها ما در مرکز، رویکرد رویدادمحوری است تا شرکتهای دانش بنیان، خلاق و کسب و کارها را در حوزه فرایندهای قوه مقننه درگیر کنیم که در نهایت به کارآمدسازی منجر شود.
مؤسس مرکز نوآوری و خانه خلاق قوه مقننه ضمن درخواست از صندوق نوآوری و شکوفایی برای اختصاص اعتباری به مرکز نوآوری و خانه خلاق قوه مقننه و انعقاد تفاهمنامه با این صندوق، گفت: خوب است که ما یک رویداد فناورانه را با همکاری یکدیگر برگزار کنیم. به طور مثال دیوان محاسبات در گزارش تفریغ بودجه خود برای سال ۹۸ اعلام کرده است که ۷۰ درصد بودجه دچار انحراف شده است لذا خوب است که در یک رویداد به بررسی این مسئله بپردازیم که چرا بودجه دچار انحراف میشود.
همچنین بابک نگاهداری، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوابق مسئولیتی خود در حوزه دانش بنیان، گفت: بنده پیشتر در نهادهایی که مسئولیت داشتهام سعی کردهام با شرکتهای دانش بنیان همکاری داشته باشم. در مرکز مطالعات و برنامهریزی شهرداری تهران نیز با نزدیک به ۲۴۰ شرکت دانش بنیان که در حوزههای شهری فعالیت میکردند همکاری کردیم و نیازهای فناورانه شهرداری را با استفاده از محصولات این شرکتها رفع کردیم.
وی تاکید کرد: تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی توجه به شرکتهای دانش بنیان است.
نگاهداری ضمن تقدیر از فعالیتهای صندوق نوآوری در تامین مالی شرکتهای دانش بنیان و فناور اعلام کرد: ما در مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی آماده هرگونه همکاری با صندوق نوآوری هستیم و از طرحها و برنامهها برای توسعه همکاریها استقبال میکنیم.
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توسعه فعالیتهای دانش بیان در کشور جزو حوزههای تمرکزی این دوره مجلس شورای اسلامی است، گفت: حتی اولین نشست بنده در سمت رئیس حوزه ریاست مجلس با شرکتهای دانش بنیان بود. بعد به سراغ راهاندازی مرکز نوآوری و خانه خلاق مجلس رفتیم و در این مرکز سعی داریم از شرکتهای دانش بنیان و فناور حمایت کنیم.
وی با اشاره به اینکه نظام قانونگذاری کشور دانش بنیان نیست، تصریح کرد: ما در مرکز پژوهشهای مجلس باید در حوزه کارفرمایی نه کارگزاری تمرکز کرده و در این مسیر از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان و اندیشکدهها استفاده کنیم تا هم این شرکتها در حوزه فناوریهای نرم، رشد و نمو یافته و هم ما از آن بهرهبرداری کنیم. اینجاست که صندوق نوآوری میتواند به ما کمک کند.