رئیس جمهور برای انتخاب وزیر آموزش و پرورش تیم مشاوره خود را ترمیم کند
حسین گودرزی، در گفتوگو با خبرگزاری تاریخ ما، در رابطه با رد صلاحیت گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش توسط مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: مجلس به دلیل گستره کار و اینکه تمام خانوادههای ایرانی در ارتباط با این نهاد هستند به وزارتخانه آموزش و پرورش حساس است.
وی ادامه داد: به دلیل اینکه نهاد آموزش و پرورش گستردهترین نهاد اجتماعی است و همه افراد جامعه الزاماً حداقل ۹ سال باید در این محیط حضور داشته باشند، آموزش اجباری در ایران حداقل تا کلاس نهم است و همه زن و مرد ایران تا ۹ سال در اختیار این نهاد هستند، بنابراین از حساسیت فوقالعاده بالایی برخوردار است.
گودرزی عنوان کرد: بنابراین درخواست ما از رئیس جمهور این است که فردی فرهیخته، کارکُشته و به تعبیری خاک کلاس خورده و کسی که مدیریت مستمر آموزشی در مقاطع مختلف در درون این نهاد داشته باشد، را معرفی کند.
نماینده مردم دورود و ازنا در مجلس تصریح کرد: این کار سختی نیست، به دلیل اینکه حداقل دو میلیون نفر معلم داریم که از این تعداد حدود یک میلیون نفر در حال اشتغال و یک میلیون نفر پیشکسوت و بازنشسته هستند، سخت نیست که از این جامعه گسترده یک نفر را انتخاب کنیم.
گودرزی ادامه داد: طبیعتاً خود رئیس جمهور فرصت بررسی گزینهها را ندارد ولی آن تیمی که کار به آنها واگذار شده، در هر دو انتخاب فردی را خارج از وزارتخانه آوردند که البته محاسن و قوتهایی داشتند ولی اصل کار که طیطریق، مدیریت و تجربه اندوزی در این نهاد عظیم باشد را نداشتند و مجلس به این موضوع حساس است.
پایان خبر / تاریخ ما