مراسم تشییع باشکوه خواننده کهگیلویه و بویراحمدی به روایت تصویر
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، مردم و طرفداران این خواننده کهگیلویه و بویراحمدی از نقاط مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد و از استانهای مختلف از جمله فارس، چهارمحال و بختیاری، خوزستان در مراسم تشییع و خاکسپاری او شرکت کردند.
در این مراسم خوانندگان مختلف ابیای را در سوگ سجاد رزمجوی سرودند.
کورش اسد پور خواننده بختیاری در این مراسم گفت: موسیقی ضربان زندگی است و ما خوانندگان غم و درد و شادی مردم را فریاد می زنیم.
وی صدای ما خوانندگان در مقابل مردم هیچ است، افزود: موسیقی سرمایه های دل مردم است که در این هوای سرد و بارانی در مراسم سجاد رزمجویی شرکت کردند.
اسد پور تصریح کرد: سجاد رزمجویی دلهای مردمر ا شاد می کرد و امروز مردم باشکوه در مراسمش شرکت کردند. امیدوارم که همه مردم ایران، زاگرس و استان کهگیلویه وب یوراحمد همیشه در سلامتی و شادی باشند.
سجاد رزمجو خواننده محلی که از دهه ۷۰ تاکنون فعالیت داشت، در استانهای زاگرس نشین بخصوص استان کهگیلویه و بویراحمد از محبوبیت برخوردار بود و پس از این حادثه بعد از چند روز بستری در بیمارستان سوختگی امیرالمومنین شیراز با وجود تلاش های کادر درمان درگذشت.
سجاد رزمجویی خواننده لر متولد سال ۱۳۵۹ یاسوج در کهکیلویه و بویراحمد است که آهنگ ها و ترانه ها محلی و لری او بسیار پرطرفدار است.
وی یکی از خوانندگان صاحب سبک لری و شروه خوان و آوازه خوان محلی بود که بین مردم بختیاری و لری محبوبیت زیادی داشت و در عروسیها و مراسم عزا برنامه اجرا می کرد.
رزمجویی خوانندگی را از اوایل جوانی و به طور حرفهای سال ۱۳۷۱ آغاز کرده و در مجالس و مراسم عروسی و جشنها برنامههای شادی را اجرا میکرد. قطعات محلی و لری بویراحمدی او بسیار مشهور است.
از جمله آثار خوانندگی استاد رزمجویی میتوان به آهنگ لری برگ ریواس با سنتور و کمانچه و آهنگ هی بو کو یارم، آهنگ بی کس، آهنگ ایلل و باره، آهنگ شروه سجاد رزمجویی، آهنگ دستمال بازی و … اشاره کرد.
این هنرمند مردمی در شادیهای مردم و همشهریهای خود سرودهای زیبا و آهنگهای شاد میخواند و در مراسمات عزای مردم هم در کنارشان شروه سرایی میکرد.»
ساعت ۱۱ و ۱۲ دقیقه روز جمعه ۱۴ آبانماه ۱۴۰۰ یک خواننده محلی استان کهگیلویه و بویراحمد به نام “سجاد رزمجو” در پی انفجار منزل مسکونی اشدر شهرک ولایت یاسوج با سوختگی و مصدومیت شدید مواجه شده که به بیمارستان شهید بهشتی این شهر منتقل شده و سپس به بیمارستان سوختگی امیر المومنین شیراز اعزام شد و پس از چند روز بستری در بیمارستان سوختگی امیرالمومنین شیراز با وجود تلاش های کادر درمان درگذشت.
پایان خبر / تاریخ ما