عملکرد موفق جهاددانشگاهی بوشهر در جذب اعتبارات ملی

علی درویشی در حاشیه بازدید از طرح پرورش ماهی در قفس جهاددانشگاهی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری تاریخ ما اظهار کرد: در اسناد ملی و بالادستی توسعه استان بوشهر به اقتصاد دریامحور تاکید شده و آبزی‌پروری مهمترین فعالیت در این حوزه عنوان شده است.

دانش فنی جهاددانشگاهی ضامن سرمایه‌گذارن بخش خصوصی

وی با بیان اینکه نیاز بود در فواصلی که پرورش ماهی انجام نمی‌گیرد آبزی دیگری جایگزین شود، افزود: جهاددانشگاهی به‌جای آن‌که به سمت پرورش میگو که پیش از این تجربه و دانش آن در بخش خصوصی وجود داشته است، برود. گونه‌ای از ماهی را برای تکثیر، شناسایی و زیرساخت‌ها را برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی فراهم کرده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر با اشاره به اقدام به موقع جهاددانشگاهی این استان در کسب دانش فنی تولید بچه ماهی جهت پرورش ماهی در قفس، تصریح کرد: این نهاد انقلابی توانسته است با وارد کردن مولدین ماهی و تکثیر آنها در کنار بخش خصوصی عملکرد بسیار موفقی داشته باشد.

درویشی ادامه داد: جهاددانشگاهی استان بوشهر به‌دنبال تکمیل زنجیره پرورش ماهی در قفس در گونه‌های مختلف ماهی به دانشی دست یافته است که بخش خصوصی با کمترین دغدغه به راه خود ادامه دهد و در فرایند تکمیل زنجیره تولید ماهی به نتیجه برسد.

عملکرد موفق جهاددانشگاهی بوشهر در جذب اعتبارات ملی

وی با بیان اینکه استان بوشهر ظرفیت‌های عظیمی در حوزه آبزی پروری دارد عنوان کرد: قرار است با همکاری دستگاه‌های اجرایی تسهیلات و زیرساخت‌های مورد نیاز تامین شود.

جهاددانشگاهی بوشهر هرکجا نیاز باشد ورود می‌کند

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر گفت: جهاددانشگاهی نشان داده است که در شرایط مختلف و در هرکجا که استان دچار مشکل و نیاز بوده ورود کرده، این نهاد انقلابی در استان نیز با رصد خوب از بخش خصوصی در حوزه‌های مختلف از جمله ایجاد آزمایشگاه تشخیص کووید ۱۹، راه‌اندازی مراکز واکسیناسیون کرونا، ایجاد بانک سلول‌های بنیادی خون بندناف رویان و اکنون سرمایه‌گذاری در حوزه آبزی‌پروری اقدامات ارزشمندی داشته است.

عملکرد موفق جهاددانشگاهی بوشهر در جذب اعتبارات ملی

درویشی با اشاره به رویکرد رئیس جمهور و دولت در بودجه ۱۴۰۱ برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصدی، بیان کرد: این مهم جزء با بهره‌وری به دست نمی‌آید.

عملکرد موفق جهاددانشگاهی بوشهر در جذب اعتبارات ملی

وی با اشاره به محدودیت‌های استان بوشهر در جذب منابع، اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان با جذب خوب اعتبارات ملی در همه حوزه‌ها از بهداشت و درمان تا آبزی پروری به کمک مردم آمده است.

گفتنی‌ست در این بازدید علی احمدی‌زاده رئیس‌ جهاددانشگاهی استان بوشهر، علی درویشی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر به همراه هیئت همراه علی پورداود معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، علیرضا محمدی باغملایی معاون آمار و اطلاعات سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان را همراهی و از بخش‌های مختلف مرکز پرورش ماهی جهاددانشگاهی بوشهر بازدید کردند.

پایان خبر / تاریخ ما

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.