باتری یو پی اس چیست؟

UPS به طور معمول برای محافظت از رایانه ها، مراکز داده، تجهیزات مخابراتی و یا سایر تجهیزات الکتریکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در صورت قطع ناگهانی جریان برق بسیاری از سازمان‌ها، ادارات، شرکت‌ها و موسساتی که از تجهیزات الکترونیکی استفاده می‌کنند با صدمات، تلفات و شاید خسارت‌های جبران ناپذیری مواجه شوند، در این شرایط به نقش مهم انواع دستگاه‌های یو پی اس پی می‌بریم.

باتری یو پی اس ups از مدت قطع جریان برق حدود ۵ تا ۱۵ دقیقه به شما فرصت می‌دهد تا اطلاعات و داده‌هایتان را ذخیره کنید و با خیال راحت از برنامه خارج شوید قبل از اینکه منبع انرژی باتری یو پی اس تمام شود.

شرکت دارای کد نمایندگی رسمی شرکت صبا باتری همواره آماده تامین انواع باتری‌های یو پی اس برای سراسر کشور است. بدین منظور شما می‌توانید با شماره ۳۶ ۱۱ ۳۶ ۳۳ و  باتری خود را مستقیما از تهیه فرمایید.

انواع باتری یو پی اس

اولین مدل از انواع باتری یو پی اس که می‌خواهیم به شما معرفی کنیم باتری سیلد اسید است که خود دارای دو دسته اصلی هستند. باتری‌های لید اسید یا ( باتری های تر) و باتری‌های خشک.

دسته اول که همان باتری‌های لید اسید هستند به دلیل نیاز به نگهداری و کنترل دوره‌ای برای یو پی اس هایی که دارای توان پایین‌تری هستند استفاده می‌شوند و در نقطه مقابل آن‌ها از باتری‌های خشک برای نگهداری طولانی مدت یو پی اس استفاده می‌شود.

به باتری‌های سیلد اسید به اختصار باتری‌های VRLA  نیز گفته می‌شود. این باتری‌ها به گونه‌ای طرحی و ساخته شده‌اند که به آب اسید داخل باتری دسترسی نداشته و به همین خاطر نیاز به نگهداری در طول دوره بهره‌برداری ندارند.

از یو پی اس های سیلد اسید بیشتر در صنعت و سازمان‌های اداری استفاده می‌شود چرا که این باتری‌ها در مقابل تغییرات دما و دمای بالاتر از معمول مقاومتر و طول عمر بیشتری دارند.

باتری ۲ ولت چیست؟

باتری‌های سیلد اسید در انواع کاربردهای برقی استفاده می‌شوند، به خصوص در محل‌هایی که با قطعی برق بالا مواجه هستند و نیاز به برق DC و یا همان برق شهری است.

باتری‌های سیلد اسید از دو پلیت سربی تشکیل می‌شوند که نقش الکترود و سولفوریک اسید را بازی می‌کنند و الکترولیت را تشکیل می‌دهند. سلول‌های  VRLA فرمول شیمیایی یکسانی از اسید، سرب دارند.

موارد مصرف باتری ۲ ولت:

این باتری برای مصارف ذیل، کاربرد دارد:

نیروگاه
پالایشگاه
لیفتراک
مصارف نظامی
سایت‌های مخابراتی
دستگاه نظافت صنعتی
مناسب سیستم‌های خورشیدی

 پر کاربرد ترین نوع این باتری‌ها   و  است.

باتری خودرویی چیست؟

جهت استفاده در خودرو گونه‌ای از باتری‌های قابل شارژ هستند که بیشتر از گونه اسید – سرب هستند و جهت استارت زدن، روشنایی و تأمین برق دیگر لوازم الکتریکی خودروها از آن استفاده می‌شود. البته امروزه به دلیل مشکلات باتری‌های نوعِ تَر از جمله خطرات ناشی از اسید باتری، استفاده از نوع خشک این نوع باتری‌ها در حال گسترش است. باتری‌های خودروهای سواری و وانت بارها معمولاً از نوع ۱۲ ولتی هستند.

باتری لیفتراک برقی صبا

از دیگر باتری‌های ساخته شده توسط صبا می‌توان به اشاره نمود که در ایران فقط توسط این شرکت ساخته می‌شود.

باتری‌های سیلد و غیرسیلد

امروزه باتری‌ها در دو نوع اصلی وجود دارند: مهروموم نشده (پلمب‌نشده) یا غیرسیلد و مهروموم‌ شده (پلمب شده) یا سیلد. باتری سیلد می‌تواند همانند نمونه‌ی غیرسیلد، سرب اسیدی بوده و از همان الکترولیت شامل آب مقطر و اسید استفاده کند یا ممکن است از نوع باتری ژلی باشد که به جای مایع الکترولیت، از ژل در آن استفاده می‌شود. باتری‌های ژلی سیلد نیز نیازی به تخلیه یا وجود درپوش و مجرایی برای تخلیه ندارند.

معمولا برای باتری خودروهای سواری از نوع سیلد و برای خودروهای سنگین و دیزل زنراتور از باتری غیر سیلد ( اسیدی ) استفاده می‌شود. شرکت امداد باتری در زمینه باتری‌های خودرویی نیز است و شما در صورت نیاز به هر نوع باتری خودرویی از قبیل سیلد و یا اسیدی فقط کافیست با شماره ۳۶ ۱۱ ۳۶ ۳۳ تماس گرفته تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن باتری مورد نظر خود را در محل تحویل بگیرید.

انتهای رپرتاژ آگهی

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.