جریانسازی، گفتمانسازی و مطالبهگری علم و فناوری را دنبال میکنیم
«سیدمحمد میرقانعی» به مناسبت هفته بسیج عصر شنبه در جمع خبرنگاران در محل حسینیه ثارالله یزد با بیان این که هر آنچه در رابطه با علم، پژوهش و فناوری در بسیج مطرح میشود درآمیخته با آمیزههای دینی ماست، گفت: به همین دلیل آن را تکلیف خود میدانیم و برگزاری جشنوارههایی مانند جشنواره جهادگران علم و فناوری در واقع بهانهای برای اهدافی مقدس است.
وی با اشاره به ظرفیتهای والای استان در حوزه های مختلف اعم از آموزشی، صنعتی، معدنی و کشاورزی، گفت: خوشبختانه در بسیج نیز فرصتها و توانمندیهای خوبی از جمله بالغ بر ۷۵۰ هسته علمی در موضوعات دانشی، فناوری، گفتمانسازی و توانمندسازی وجود دارد که در ذیل قرارگاه جهاد علم و فناوری سپاه الغدیر یزد فعالیت دارند.
وی به پژوهشکده راهبردی شهید الله دادی، ۳۴ پایگاه علمی و پژوهشی و مراکز رشد بسیج علمی در موضوعات مختلف اشاره و عنوان کرد: ششمین جشنواه جهادگران علم و فناوری استان یزد با اهدافی مانند تقویت روحیه خودباوری علمی در بین نخبگان، شناسایی و تشویق مستعدان علم و فناوری، الگوسازی در بین جوانان و همافزایی و تعامل بین اقشار مختلف دانشور با مراکز علمی و فناوری و در نهایت هدف کلی جریان سازی، گفتمان سازی و مطالبه گری علم و فناوری شکل گرفته است.
میرقانعی با بیان این که ۲۰ آبان ماه آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره بوده است، از ارسال بالغ بر ۲۳۰ اثر به دبیرخانه ششمین جشنواره جهادگران علم و فناوری استان از اقشار و جریانات مختلف خبر داد و گفت: اجلاسیه این دوره از جشنواره با تجلیل از برترینها و دست اندرکاران این حوزه در روز سه شنبه دوم آذرماه برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان یزد همچنین از برپایی نمایشگاهی سه روزه از دستاوردهای گروههای مختلف علمی پروهشی و فناوری بسیج استان در محل حسینیه ثارالله از امروز سی ام آبانماه خبر داد و اعلام کرد: این نمایشگاه همه روزه از ساعت ۸ تا ۱۲ و ۱۵ تا ۲۰ پذیرای علاقمندان است.
«محسن حکیمی» مدیر خانه نخبگان علمی بسیج استان نیز در این نشست با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در جمع نخبگان مبنی بر این که مشکلات کشور راه حل علمی دارد، تاکید کرد: قطعاً درصورت گفتمان سازی در مورد هر مشکلی میتوان راه علمی رفع ان را به مخاطب عرضه داشت هر چند چالشهایی نیز در این مورد وجود دارد از جمله این که چرا برخی مشکلات در کشورمان پس از سالها تاکنون مرتفع نشده و به نوعی کهنه یا وخیمتر شده است.
وی بیان این که کشور با جهش علمی مواجه بوده با این که برخی مشکلات هنوز پابرجاست، نوعی تناقض در افکار عمومی ایجاد میکند که در پاسخ میتوان گفت که تاکنون مسائل اساسی کشور برای رفع آنها به فضای علمی عرضه نشده است که راهکار آن نیز به نقل از مقام معظم رهبری، ورود نخبگان له رفع مسال کلان کشور است.
حکیمی به ظرفیتهای موجود در جامعه برای رفع این مشکلات اشاره و عنوان کرد: به نظر در هدایت گری و هدف گذاری مناسب برای حل این مشکلات دچار خلا هستیم که در استان تلاش داریم با برگزاری کارگروههای تخصصی و گفتمان سازی پیرامون مشکلات، نظر نخبگان به رفع آنها را جلب کنیم.
مدیر خانه نخبگان علمی بسیج استان در پایان نیز به برگزاری نشستهای تخصصی در زمینه آب، معدن، اقتصاد، تجاری سازی، کشاورزی، کتاب و زنان با حضور مسئولین استان، اساتید و کارشناسان و فعالان این حوزهها در حاشیه برگزاری جشنواره جهارگران علم و فناوری استان اشاره و خاطرنشان کرد: سخنرانی رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور و تجلیل از برگزیدگان جشنواره از عمده برنامههای اجلاسیه این جشنواره است.
پایان خبر / تاریخ ما