بسیج در همه دوران ها حلّال مشکلات است/تقویت بسیج یعنی رفع همه تهدیدها
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، سردار حسن زاده در بیست و پنجمین جلسه علنی شورای شهر تهران که به عنوان مهمان ویژه همزمان با آغاز هفته بسیج حضور پیدا کرده بود ضمن تبریک هفته بسیج و ۵ آذر سالروز تشکیل بسیج گفت: شجره طبیه بسیج توسط امام عظیم الشأن در ۵ آذر تشکیل شد. دستاوردهای عظیم بسیج در تمام عرصه ها کلید اساسی حل مشکلات تمام جهان اسلام و کشور ما شده است.
وی افزود: تمام مردم، مسوولان و فرماندهان که در جای جای نظام اسلامی مشغول هستیم مکلف به تقویت بسیج هستیم. در طول تاریخ بسیار سعی شده با بروز و ظهور مکاتب شرایطی فراهم شود که با استفاده از تمامی ظرفیتها جوامع در مقابل مشکلات خود به خوبی عمل کنند. در انقلاب اسلامی امام راحل مکتبی را بنیان نهاد که بسیج و تفکر بسیجی بود که بحرانها و مشکلات توسط آن حل می شود و مکتبی که ماندگار است.
وی ادامه داد: برخی القا کردند این متکب و نهاد مخصوص دوران دفاع مقدس است، اما اینطور نبود این اکسیر به گفته امام برای کل دنیا اثرگذار است و در همه دورانها حلال مشکلات است. در آذر ۱۳۹۸ رهبر معظم انقلاب به منطق بسیج برای رفع تهدیدها و تبدیل تهدیدها به فرصت اشاره کردند، فلسفه وجودی بسیج برای رفع تهدیدها و تبدیل آنها به فرصت است. امام راحل نیز به این نکته تاکید داشتند که بسیج رفع کننده تهدیدها خواهد بود. در جای دیگر رهبر معظم انقلاب فرمودند بسیج هیچ نظیری در دنیا ندارد. هیچ چیز بسیج وارداتی نیست و همه آن بهره گرفته از اندیشه انقلاب است.
فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه در تهران بزرگ ۲۵۰۰ پایگاه بسیج و ۲۴۰۰ گروه جهادی به همراه کانونهای متعدد فرهنگی وجود دارد گفت: تقویت بسیج یعنی رفع همه تهدیدها و تقویت تفکر بسیجی یعنی تبدیل تهدیدها به فرصت، یعنی دور کردن چشم طمع همه بدخواهان از میهن و انقلاب اسلامی؛ لذا این موضوع یک تکلیف و رسالت برای همه ما قلمداد می شود.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران مرکزیت جهان اسلام است با این نگاه تهران ام القرای جهان اسلامی محسوب می شود. اگر جمهوری اسلامی به عنوان حرم بماند که خواهد ماند حرمهای دیگر می مانند. لذا برای تحقق این مهم باید ویژگی ها و الگو شدنهای را به همراه داشته باشند باید طعم شیرین مدیریت اسلامی را همه مردم جهان بچشند. باید مردم ما طعم شیرین آسایش و آرامش را بچشند و باید کارآمدی یک فرهنگ اصیل بسیج را بچشند. در این راستا باید ابتدا کالبد شهر براساس شاخصهای ایرانی اسلامی محقق شود.
وی ادامه داد: باید توجه به باطن و روح شهر متناظر با فرهنگ شهر مورد توجه قرار گیرد. در جلسات بسیاری که با شهردار تهران داشتیم این موضوع مورد بررسی قرار گرفت البته خوب بود که شهردار تهران در جلسه امروز نیز حضور می داشتند.
به گزارش خبرگزاری تاریخ ما، یکی از مسوولان شهرداری تهران حاضر در صحن شورا در پاسخ به خواسته فرمانده سپاه محمد رسول الله اعلام کرد که شهردار تهران با فرزندان شاهد جلسه ای داشتند که به همین دلیل در صحن شورا حضور ندارند.
در ادامه سردار حسن زاده گفت: ای کاش شهردار تهران با فرزندان شاهد در جلسه حضور پیدا می کردند، ناسلامتی رئیس بسیج شهر تهران در اینجا حضور پیدا کردند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع کاهش آسیبهای اجتماعی و نقش بسیج در این حوزه اشاره کرد و افزود: توزیع عادلانه خدمات شهری در تهران، ارتقاء و تقویت شیوه های تعامل با مردم و ارائه خدمات بی منت با حفظ کرامت انسانی و ارتقاء سطح رضایت مندی شهروندان از موضوعاتی است که بسیج می تواند در آنها کمک کنند. تقویت مولفه ها و شاخصهای زندگی ایرانی اسلامی توجه به ورزش عمومی و توجه به روح و روان شهروندان ، پیاده سازی فراگیر طرح جامع محله اسلامی برای رسیدن به جامعه اسلامی همگی از مواردی است که بسیج در آنها می تواند کمک کند. در حقیقت از این مسیر باید به نقش آفرینی هر چه بیشتر مردم بپردازیم.
وی تاکید کرد: با این شبکه گسترده و تجربه بسیج ظرفیت شگفت انگیزی در بسیج وجود دارد که بخشی از آن را همگان در مقابله با کرونا ویروس دیدند. در اجرای طرح شهید سلیمانی در مرحله اول کمتر از سه هفته بسیج به گونه ای عمل کرد که بهداشت و پیشگیری از درمان پیشی گرفت و دستاوردهای بسیاری به همراه داشت.
پایان خبر / تاریخ ما